Dupa ce au fost amandoi infectati cu noul coronavirus SARS-CoV-2, George Burcea si Viviana Sposub au aparut la TV pentru prima data in calitate de cuplu.

La sfarsitul saptamanii trecute, George Burcea si Viviana Sposub au fost amandoi declarati pozitiv la testul efectuat pentru depistarea noului coronavirus. Actorul a fost primul care a luat virusul.

George Burcea si Viviana Sposub, veste soc dupa efectuarea testelor

In cadrul emisiunii „Vorbeste Lumea”, George Burcea si Viviana Sposub au facut amandoi noi dezvaluiri, prin intermediul aplicatiei de teleconferinta audio-video Skype.

„Am descoperit, din greseala, ca sunt infectat. Duminica spre luni am avut o durere de cap destul de mare, pe care am pus-o pe fondul oboselii. M-a tinut o zi, dupa care nu am avut nimic”, a spus George Burcea.

Ulterior, dupa ce a aflat ca iubitul sau a fost infectat cu virusul ucigas SARS-CoV-2, s-a testat si Vivana Sposub. Departe de a experimenta simptomele grave prezente in cazurile mai serioase, fosta asistenta de televiziune a crezut ca e o simpla raceala.

„Imediat dupa ce am aflat rezultatul lui George, mi-am facut si eu testul, pentru ca noi am cam petrecut timpul impreuna. Important este ca suntem bine, deocamdata nu avem simptome, stam izolati, ne-am anuntat familiile”, a spus Viviana Sposub.

Izolare impreuna la domiciliu

Dupa ce au aflat ca sunt amandoi infectati, s-au izolat impreuna la domiciliu. Desi inca nu s-au mutat impreuna sub forma de cuplu, ei au specificat ca motivatia a fost cu totul alta:

„Noi nu locuim impreuna, dar eu stau in apartament cu nasul celui de-al doilea copil si am decis sa nu riscam sa-l infectam!”, a spus George Burcea. Viviana a completat: „Mi-e teama ca nu am stat in viata mea doua saptamani, legate, cu un barbat! Noi credem ca toata lumea ne iubeste. Noi pornim de la zero, fiecare vine cu trecutul sau. Si alegem sa ne bucuram de prezent”.


Sursa: CANCAN
Foto: Playtech

loading...