Pe parcursul anilor, mai multe povesti au umblat prin popor despre Nicolae Ceausescu si Elena Ceausescu. In ceea ce o priveste pe Elena, oamenii povestesc despre ea ca era o sefa foarte stricta si pretentioasa. Asa dupa cum spune si Dumitru Burlan, fost ofiter de securitate si sosie a lui Nicolae Ceausescu, angajatii Elenei Ceausescu o considerau un monstru la locul de munca.

Elena Ceausescu, sefa-monstru

Invitat la emisiunea „Sinteza zilei”, de la Antena 3, Dumitru Burlan spune mai multe despre experientele fostilor angajati ai Elenei Ceausescu.

Intr-adevar, sotia lui Nicolae Ceausescu pare sa isi fi terorizat angajatii. Dincolo de insiruirea atributiilor sale ca sosie a dictatorului, Dumitru Burlan a dezvaluit si detalii din casa cuplului dictatorial. Acolo, Elena Ceausescu avea mereu ultimul cuvant, fiind insetata de a detine controlul in orice.

„Femeile de serviciu erau, pur si simplu, terorizate de Elena Ceausescu, acesta facand tot posibilul pentru a se asigura ca munca este dusa la indeplinire in cele mai bune conditii si… fara scapari.

De pilda, punea cate o frunza sub covor, pentru a vedea daca praful a fost eliminat si de acolo. Baga frunze sub covor sa vada daca face curat”, ne arata fostul ofiter al securitatii.

Tot el ne spune ca Elena Ceausescu era „o femeie afurisita”, afirmatie facuta dupa ce si-a amintit o intamplare greu de crezut. Una din fetele care erau angajate sa presteze servicii de curatenie in casa Ceausestilor a gasit lipita de cada o bucatica de banda adeziva.

Teste ciudate pentru angajati

Aceasta bucata de banda adeziva fusese lipita acolo chiar de catre Elena Ceausescu, in incercarea de a testa curatarea in totalitate a cazii de baie.

„Eu raspundeam de tot personalul lor. Elena era afurisita. O fata mi-a spus ca a gasit in cada o bucatica de scotch. Ea lipea acel scotch sa vada daca femeia de serviciu spala cada peste tot”, declara Dumitru Burlan.


Sursa: Fanatik

loading...