Artist si vedeta de televiziune, Horia Brenciu, in varsta de 46 de ani, este casatorit si are 4 copii. Doua fete sunt ale sotiei sale. Alice, a treia fata, este a celor doi, iar ultimul, baiatul, este adoptat.

Horia Brenciu povesteste despre copilaria sa

Pe platoul emisiunii „Vorbeste Lumea”, Horia Brenciu a dezvaluit mai multe aspecte legate de copilaria sa:

„Eram incapatanat. Pana la 4 ani si jumatate eu n-am vorbit. La un moment dat, matusa mea m-a luat si mi-a zis: «Horia, vorbeste!». Probabil ca toata linistea din prima parte a copilariei mele a compensat in a doua parte a copilariei”.

„Am fost o familie saraca”

„Noi am fost o familie, cred ca putina lume stie lucrul asta, noi am fost o familie saraca. Mama a disparut dintre noi cand eu aveam 11 ani si fratele meu 10. Brusc eu si tata am simtit ca trebuie sa reglam anumite indatoriri pe care le avea mama. (…) Tata s-a ocupat cat a putut de educatie si el era bucatarul in casa. (…) La Brasov, nu numai ca nu se gasea nimic [de mancare] si cozile erau de la 2-3-4 dimineata, dar se mai si stingea lumina”, spune Horia Brenciu.

Aceste intamplari l-au facut sa aprecieze viata din plin si sa traiasca fiecare moment si sa se bucure de tot ce e frumos in viata. Desigur, asta a alimentat si cariera sa, printr-un caracter vesel, spontan, energic, fata de care fanii sai au numai cuvinte de lauda.

Povestind despre pierderea mamei, Horia Brenciu explica:

„Socul asta il simt pe masura ce inaintez in varsta. Socul pierderii tatalui meu a fost cel mai puternic pentru ca aveam o relatie foarte puternica cu el. Daca spunem ca viata este cel mai bun profesor, fiecare copil este cel mai bun profesor pe care poti sa il ai”, referindu-se la copiii lui.


Sursa: Unica
Foto: Click

loading...