Intamplarie de la „Ferma” trec uneori in viata de dincolo de scena. Emisiunea ProTV provoaca tensiuni si in afara platourilor de filmare. Momentele de apropiere dintre Andrei Stoica si Ana Maria Ababei, cantareata de muzica populara, au avut urmari neasteptate.

Ana Maria Ababei, participare fara ezitare

Ana Maria Ababei a acceptat cu bucurie invitatia de a participa la emisiunea „Ferma. Oraseni vs. Sateni”. Ea a declarat intr-un interviu: „Am zis: «DA» din prima! Abia dupa am constientizat ca e cea mai mare provocare din viata mea. Imi doresc sa descopar lucruri noi, sa ma autodepasesc si, in general, imi plac provocarile”.

Pe platourile de filmare ProTV apar mai multe provocari pentru concurenti. Printre acestea se numara si proba in care participantii au fost legati cu franghie unul de celalalt, in perechi. In timpul acestei probe, luptatorul Andrei Stoica si cu artista Ana Maria Ababei au facut echipa.

Insa, perioada respectiva, petrecuta impreuna, legati cu funie, a avut urmari nebanuite si dupa incheierea emisiunii. Iubitul despre care vorbea in emisiune, este de negasit pe retelele sociale. Oare sa fi fost parasita frumoasa concurenta?

Explicatii pentru situatia jenanta

„Eu am dormit langa buldog, langa Andrei. De atunci, de cand am fost legati cu franghia, am ramas cumva in aceeasi echipa. Am mai avut si nopti in care fiecare dormea in patul lui. Dar, dupa, ne-am mai grupat si am ramas in aceleasi… Ana Lesko cu George Pistereanu, eu cu Andrei… De ce sa te schimbi daca ai ramas asa?”, a declarat Ana Maria Ababei.

In timpul unui alt episod al show-ului televizat, Ana Maria solicita ca anumite scene sa nu fie difuzate:

Ana Maria Ababei: „Eu nu vreau sa dea asta, va rog. Va rog, Pro TV. Eu nu sunt asa in mod normal, sunt doar cu cei mai apropiati iubiti ai mei, prieteni”.
Ana Lesko: „Inseamna ca te-ai apropiat de Stoica perfect”.
Ana Maria: „Inseamna ca este sufletul meu pereche din «Ferma» . Suntem combinati… el are sotie, eu am iubit. Dar in Ferma, el este buldogul”.

Cantareata de muzica populara a castigat de-a lungul vremii mai multe premii:

– Locul I la Festivalul National de muzica populara „Mugurelul”, Botosani,
– Locul II la Festivalul National „De la debut la succes”, Harghita,
– Locul I la semifinalele emisiunii concurs „Vocea populara”,
– Trofeul Festivalului „Mostenite din batrani”, Botosani,
–Locul I la Festivalul International „Constelatie muzicala”, Chisinau


Sursa: CANCAN
Foto: starpopular.ro

loading...