Romania este lovita de un val de aer polar. In urmatoare zile vor fi precipitatii in majoritatea regiunilor, iar la munte meteorologii anunta lapovita si ninsori.

Potrivit meteorologilor ANM, duminica vremea se raceste in toata tara. Vremea va fi rece in vestul, centrul si nordul tarii, precum si la munte, unde cerul va avea innorari accentuate. In cursul zilei va ploua pe arii extinse. La altitudini mari vor fi precipitatii mixte.

In sud-est, vremea va fi apropiata de norma suv aspectul termic, cerul va fi variabil si doar izolat vor fi ploi. Mai mult, vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari la munte, precum si, temporat, in sudul tarii.

Pe parcurul noptii, in zonele joase de relief, vor fi conditii de ceata si, izolat, bruma. Temperaturile maxime se vor incadra, in general, intre 19 si 16 grade, cu cele mai scazute valori in regiunile intracarpatice si cele mai ridicate in sud-est, iar temperaturile minime vor fi cuprinse intre 2 si 11 grade.

In Bucuresti, vremea va fi in general frumoasa si va deveni normala termic pentru aceasta perioada. Cerul va fi variabil, iar vantul, moderat ziua, va slabi in intensitate noaptea, cand vor fi conditii de ceata. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 17 grade, iar cea minima va fi de 4 – 6 grade celsius.

Cum va fi vremea luni in Romania

Luni, 19 octombrie, vremea se va ameliora sub aspectul precipitatiilor, dar frigul va persista. La inceputul saptamanii, cerul va fi variabil, cu innorari temporat mai accentuate ziua la munte si in nordul si centrul tarii. Izolat vor fi conditii de ploi slabe sau fulguieli la munte.

Potrivit meteorologilor, temperaturile maxime se vor incadra, in general, intre 12 si 16 grade, iar cele minime vor fi cuprinse intre -1 si 11 grade. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari pe crestele montane inalte. Pe parcursul noptii, in depresiuni, se va produce bruma si vor fi conditii de ceata.

In Bucuresti, vremea va fi frumoasa. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla pana la mdoerat. Temperatura maxima va fi de 16 – 17 grade celsius, iar cea minima de 4 – 5 grade. Mai mult, dimineata si noaptea vor fi conditii de ceata.

loading...