Cristian Todor Popescu a avut o reactie radicala cu privire la prefectul Capitalei, Gheorghe Cojanu. Jurnalistul a postat in urma cu putin timp un mesaj pe pe o retea de socializare, in care vorbeste despre ultimele evenimente din Bucuresti.

In urma ultimelor evenimente din Bucuresti, Cristian Tudor Popescu a reactionat pe pagina sa oficiala de Facebook. Jurnalistul il acuza pe prefectul Capitalei, Gheorghe Cojanu, mai ales din perspectiva unei posibile nepasari ale acestuia.

“Prefect – dobitocul perfect. Prefectul Capitalei, Cojanu, este dobitocul perfect. Prostia lui infoiata, de partid si de stat, omoara oameni. Mi-e scarba sa va demonstrez asta. Uitati-va la declaratiile lui, daca nu le-ati auzit in direct.

La ora cand scriu, asa-numitul prefect nu a reusit sa afle numarul de infectati de azi din Bucuresti, transmis oficial de la ora 13 – spune ca era „la cumparaturi” cand s-a comunicat. Guvernul il mentine inca in functie. Face un cuplu perfect cu Molusca Anisie”, a scris CTP pe Facebook.

Se inchid scolile in Bucurestir

Numarul cazurilor de COVID-19 a explodat in Bucuresti, iar autoritatile au trecut la planul urmator. Premierul Ludovic Orban a anuntat urmatoarele masuri care vor fi aplicate in Capitala. Purtarea mastii va fi obligatorie in toate spatiile deschise, se suspenda cursurile si se inchid cinematografele, teatrele, cafenelele si restaurantele. Cursurile se vor tine online.

“Comitetul Municipal pentru situatii de Urgenta va constata depasirea pragului de trei la mie si va lua masuri. Printre aceste masuri este purtarea obligatorie a mastii in toate spatiile deschise, suspendarea cursurilor scolilor si organizarea cursurilor online, suspendarea activitatii teatrelor, cinematografelor, restaurantelor si cafenelelor la interior”, a declarat Ludovic Orban.

loading...