George Burcea are Covid-19. Actorul a fost confirmat cu noul coronavirus vineri, in urma efectuarii unui test rapid. Dupa aflarea vestii, vedeta de la Pro TV a mers la spital pentru a face un nou test prin metoda RT – PCR.

George Burcea a fost confirmat cu noul coronavirus. Dupa ce a primit vestea, actorul si-a repetat testul si apoi s-a izolat in casa. Starea sa este una buna si a anuntat pe toata lumea cu care a intrat in contact in ultimele zile.

Fostul sot al Andreei Balan spune ca are mici simptopme, precum o durere de cap. “Asa este, am fost depistat cu noul virus Covid-19. Vreau sa va asigur ca ma simt bine, nu am niciun fel de simptome in acest moment si m-am izolat imediat in casa. Totodata, i-am sunat pe toti cei cu care am intrat in contact si le-am spus despre rezultatul testului. Sunt optimist si sunt sigur ca voi trece si peste aceasta noua provocare din viata, cat se poate de rapid”, a marturisit George Burcea, potrivit click.ro.

Filmarile de la Ferma s-au incheiat la mijlocul lunii septembrie, iar in acest moment George Burcea nu se afla in cadrul concursului de la Pro TV.

S-a cuplat cu Viviana Sposub dupa filmarile de la Ferma

Emisiunea Ferma de la Pro TV ruleaza chiar in aceste zile, iar printre protagonisti se afla si George Burcea. Putina lume stie insa ca actorul a fost eliminat, iar acum se bucura de viata. Fostul sot al Andreei Balan a fost fotografiat pe peronul garii din Constanta impreuna cu… Viviana Sposub, colega sa de emisiune.

Imaginile au fost publicate de romaniatv.net, iar cele doua vedete s-au si sarutat, semna ca relatia lor e acum oficiala. In cadrul emisiunii de la Pro TV, cei doi au sustinut ca nu este nimic intre ei, dar se pare ca timpul a schimbat acest asepect.

loading...