Adriana Iliescu a devenit cunoscuta in toata Romania dupa ce a adus pe lume o fetita la varsta de 66 de ani. Acum, fosta profesoara are 82 de ani, iar fiica ei, Eliza va implini 16 ani in luna ianuarie a anului 2021.

Potrivit wowbiz.ro, Eliza este eleva in clasa a XI-a la Liceul Dimitrie Paciurea din Bucuresti si are note foarte bune la invatatura. Eliza Iliescu a terminat anul scolar cu medie de peste 9 si a luat bursa de merit. “Eliza este cuminte, este bursiera”, declara Adriana Iliescu la inceputul acestui an.

Se pare ca bursa Elizei este foarte importanta pentru bugetul familiei. Pana luna trecuta, pensia Adrianei Iliescu a fost de 2.000 de lei pe luna, dar dupa majorarea din septembrie ar mai fi crescut cu circa 300 de lei.

Bursele de merita care se acorda elevilor in fuctie de media generala semestriala sau anuala (pana la 8,50), erau de la 70 de lei pana la 300 de lei pe luna, in functie de perioada. Potrivit sursei citate, Eliza cu media pe care o avea, incasa lunar undeva la 250 – 300 de lei.

2020, an cu ghinion pentru Adriana Iliescu

La 82 de ani, fostul profesor universitar se confrunta cu probleme serioase si nu ar sta deloc bine din punct de vedere financiar. Adriana Iliescu se judeca de ani buni pentru o parcela de teren din localitatea Balcesti, judetul Valcea, cu rudele sale.

Pe data de 19 iunie 2020, Adriana Iliescu a pierdut procesul si a fost executata silit. Potrivit gandul.ro, ea a trebuit sa plateasca suma de 1500 de lei cheltuieli de judecata catre ruda sa, Radulescu Maria, plus toate cheltuielile aferente executarii silite.

loading...