Noul model iPhone a fost lansat de cei de la Apple, iar in curand va fi disponibil si pe piata din Romania. Unele magazine au inceput deja vanzarea, dar terminalele inca nu se afla in stoc, totul fiind o precomanda.

Apple a lansat noile telefoane iPhone. Este vorba despre iPhone 12 Mini, iPhone 12 Pro si iPhone 12 Pro Max.

Precomenzile pentru noile terminale incep pe 16 octombrie, iar telefonul va fi disponibil de pe 23 octombrie. Pentru iPhone 12 Mini si 12 Pro Max producatorul spune ca trebuie sa mai asteptam pana pe 13 noiembrie.

In Romania, magazinul online EvoMAG a scos la vanzare noile produse Apple:

Apple iPhone 12 Mini 128 GB are un pret de vanzare de 4,399 lei

Apple iPhone 12 64 GB4,599 lei

Apple iPhone 12 Pro 512 GB7,599 lei

Apple iPhone 12 Pro Max 128 GB – 6,299 lei

La prezentarea de anul acesta, Tim Cook a anuntat primul telefon Apple cu 5G: iPhone 12. Terminalele vor fi disponibile in albastru, verde, alb, negru si rosu. Noul design este preluat de la iPad Pro.

Noul iPhone 12 va veni fara incarcator in cutie. Acest lucru este pentru a reduce deseurile electrice. De asemenea, pentru prima data iPhone-ul va veni cu USB Type-C catre portul Lightning.

Mai mult, iPhone 12 vine cu un spate magnetic numit MagSage. Acest lucru este pentru a imbunatati incarcarea wireless, dar si pentru a atasa diferite accesorii pe spatele terminalului precum un portofel. Incarcarea wireless va ajuge pana la 12 W.

Modul pentru noapte a fost extins pe toate camerele, inclusiv pentru cea din fata. Noul model iPhone vine cu un Night Mode Time Lapse.

loading...