Cum arata acum fetita din Titanic. Este unul dintre cele mai cunoscute si iubite filme din istorie. Kate Winslet si Leonardo DiCaprio au devenit staruri mondiale, dupa lansare. Printre personajele indragite de fanii filmului a fost si cel interpretat de actrita Alexandrea Owens-Sarno. Era doar o fetita in Titanic, dar talentul ei a cucerit o lume intreaga.

Astazi ea este o femeie in toata firea. Micuta blondina a evoluat si s-a maturizat frumos, iar acum se dedica scrisului, care a devenit marea ei pasiune. In prezent, Alexandrea are 31 de ani si isi castiga banii din scris si din actorie. Nu va uita toata viata ei experienta pe care a trait-o atunci cand avea doar opt anisori.

Cum arata acum fetita din Titanic, actrita Alexandrea Owens-Sarno

Fetita care a jucat in filmul care a depasit orice record in 1997 isi aminteste si acum cu emotie despre cum a fost pe platourile de filmari. Cum i-a simtit atunci pe DiCaprio si Kate Winslet? A pastrat legatura cu ei de-a lungul celor peste doua decenii de la aparitia filmului.

Citeste si: Mischa Barton din serialul O.C. In ce hal a putut sa ajunga celebra actrita

„Mama are o poza memorabila cu mine, Leo, Kate si Rachel, sora mea mai mica, realizata atunci cand cei doi repetau scena de dans. Este una dintre preferatele mele si imi aminteste cat de norocoasa am fost sa lucrez impreuna cu doi dintre cei mai buni actori”, a marturisit actrita, conform fanatik.ro.

Cum arata acum fetita din Titanic. Cora se numeste personajul pe care l-a interpretat. El i-a adus faima vietii Alexandrei. Cu greu va scapa de imaginea care a facut-o celebra. Cu toate acestea, tanara nu are nicio problema cu faptul ca lumea o tine minte exclusiv datorita rolului jucat in Titanic.

Citeste si: Cum arata acum Draga Olteanu Matei. Marea actrita implineste 87 de ani

loading...