Atentie in trafic! Amenda de 3.770 de lei pentru soferii care fac asta. O greseala te poate costa scump. Cazul unui sofer din Tecuci i-a lasat fara cuvinte pe politisti. Barbatul este in varsta de 35 de ani. El conducea pe DN2 E85, in afara localitatii Haret, din judetul Vrancea.

A fost surprins de aparatul radar, circuland cu o viteza de 218 km/ora pe un sector de drum national, unde viteza maxima legala este de 100 de kilometri pe ora, anunta DIGI24. Barbatul a fost amendat cu 3.770 lei si i-a fost retinut permisul de conducere pentru 90 de zile.

Atentie in trafic! Greseala care te poate costa scump ca sofer

Cod Rutier 2020. Cu siguranta ca esti un sofer responsabil, care cunoaste legislatia rutiera. Insa, din cand in cand, apar reguli de care nu aveai idee, inca care te pot costa scump. Putini soferi au idee ca pot primi amenda de 2900 de lei daca fac asta. Este o greseala banala in trafic.

Atentie in trafic! Cei de la impact.ro ne avertizeaza de capcana pe care multi o cunosc. Amenda prevazuta in codul rutier 2020 iti scoate bani multi din buzunar. Astfel, soferii care sunt observati ca arunca resturile tigarilor pe strada pot sa primeasca amenzi usturatoare.

Atentie in trafic! Sanctiunea poate fi acordata de catre ofiterii de la Brigada Rutiera, chiar atunci cand este observata aceasta neregula in trafic. Amenzile prevazute in lege pentru aceasta contraventie, potrivit legislatiei ce se afla in vigoare, la acest moment, sunt cuprinse intre sumele de 1.305 si 2.900 de lei.

Totodata, soferii care primesc aceasta amenda, mai au parte si de o contraventie intre 9 si 20 de puncte de amenda. Amenda la care facem referire acum, pentru aruncatul mucurilor de tigara pe carosabil, se afla in clasa a IV-a de sanctiuni.

loading...