Plaja ascunsa intr-un crater. Un fotograf a surprins imagini aeriene uimitoare cu o plaja ascunsa, care este situata in interiorul unui crater. Mai precis, se afla pe o insula de pe coasta mexicana, care a fost folosita candva in timpul bombardamentelor pe care guvernul mexican le-a desfasurat pe insulele Marieta nelocuite.

Citeste si: Cele mai frumoase orase montane din Romania. TOP 3 destinatii de basm

Acestea erau parte a instruirii militare de la inceputul secolului al XX-lea, potrivit milenio.com. Tarsicio Suarez a folosit o drona pentru a filma peisajele divine din Playa del Amor, cunoscuta si sub numele de Hidden Beach, din Insulele Marieta din Mexic.

Plaja ascunsa intr-un crater. Imagini uluitoare cu Playa del Amor

Insulele se afla la cativa kilometri de Punta Mita pe coasta de vest a Mexicului si sunt accesibile doar cu barca. In ciuda istoriei sale militare, plaja este acum desemnata rezervatie naturala si este detinuta de guvernul federal mexican.

Citeste si: Cele mai frumoase insule din lume. Top 3 destinatii de vis

Plaja ascunsa intr-un crater. Vizitatorii insulelor sunt primiti in numar restrans, cu limite stricte impuse de autoritati, pentru a proteja flora si fauna. Calatoria spre insula dureaza mai mult de o ora. Insa, pentru a accesa plaja este nevoie de eforturi suplimentare, inclusiv o scurta tura de inot printr-un tunel.

Plaja ascunsa intr-un crater. Pentru a proteja viata salbatica, autoritatile au interzis scufundarile. Autoritatile au interzis, de asemenea, utilizarea anumitor creme de plaja populare, deoarece acestea sunt toxice pentru corali nativi.

In timpul vizitei sale, Tarsicio a ridicat drona deasupra craterului in timp ce statea pe plaja. Astfel a capturat cateva imagini uluitoare ale formatiunii neobisnuite. „Este destul de greu sa ajungi in acest loc, dar odata ce faci calatoria, efortul iti este rasplatit”, a spus fotograful Tarsicio Suarez.

Citeste si: Marea Neagră ascunde un secret pe care puţină lume îl ştie. Ce se întâmplă, de fapt, în adâncuri

loading...