Dacia Logan are numerosi fani, mai ales in Romania. Din gama actuala de automobile Dacia, este cel mai vandut model din tara noastra. Insa, acum s-a anuntat o veste sumbra pentru admiratorii acestei masini. Ce se intampla, de fapt, cu ea?

Cei de la Renault au fost extrem de afectati de pandemie, la fel ca multe alte companii din intreaga lume. Insa, chiar si asa, o mare parte dintre planurile pentru lansarile de noi modele au fost doar amanate, nu anulate.

Dacia Logan. Veste sumbra pentru fanii acestui model de la Renault

Se pare ca in acest moment se produce o schimbare majora a brandului. Multi asteapta cu nerabdare noua Dacia electrica despre care v-am povestit aici. Cei de la Renault incearca acum sa acceseze un nou public tinta, iar pentru asta au nevoie sa renunte la modelele care trag in jos vanzarile. Din nefericire pentru clientii din tari ca Franta, Germania, Italia, Spania sau Marea Britanie, in curand nu vor mai gasi Dacia Logan pe pietele interne.

Cei de la L’Argus au facut acest anunt, o prestigioasa revista pentru pasionatii de automobile. Informatia a fost preluata si la noi de catre profit.ro, care anunta si ca in aceasta toamna se va lansa noul model de Sandero. Motivatia acestei decizii radicale o reprezinta scaderea vanzarilor si a popularitatii pe anumite piete din Europa.

Atunci, de ce se pregateste si un nou model de Dacia Logan 3? Deoarece inca exista suficiente tari in care inca se vinde foarte bine acest model. Cum va spuneam si anterior, in Romania Logan este lider de piata. O alta mutare neasteptata pregatita de cei de la Renault este modificarea modelului Lodgy intr-un SUV. Nu doar aspectul modelului va fi schimbat, ci si numele. Astfel, clientii vor putea cumpara un model mai mare decat Dacia Duster.

loading...