Alexandra Dinu la Romanii au Talent. Vestea ca Mihai Petre nu mai face parte din juriul emisiunii Romanii au talent a luat prin surprindere pe toata lumea. Coregraful a fost cel care a anuntat plecarea de la Pro TV pe o retea de socializare.

Citeste si: Mihai Petre a plecat de la Romanii au talent. Cum au reactionat Smiley, Pavel Bartos si Andi Moisescu

La scurt timp dupa postare, au aparut reactiile fostilor sai colegi de emisiune. „O sa ne lipsesti! Te iubim si speram sa te mai intorci”, a comentat Smiley, facand referire la faptul ca Mihai Petre a mai plecat si in trecut de la Romanii au talent, in anul 2014.

Alexandra Dinu la Romanii au Talent. Adevaratul motiv pentru care l-a inlocuit pe Mihai Petre

„A zis-o atat de bine Smiley. O sa ne fie tare dor”, a fost si mesajul lui Pavel Bartos. „Mihai, frate, s-a intors el Michael Jordan, la Chicago Bulls, dupa ce se retrasese de tot. Sa privim cu optimism inainte. Ai locul tau pus deoparte mereu in inima mea”, a scris si Andi Moisescu.

Citeste si: Adevaratul motiv pentru care Mihai Petre a plecat de la Romanii au talent. Cine i-a luat locul la Pro TV

Alexandra Dinu i-a luat locul lui Mihai Petre la Romanii au talent. “In noul sezon, renumitul dansator si coregraf Mihai Petre nu va face parte din echipa juriului. In locul lui, la masa juriului se alatura Alexandra Dinu, o actrita cu o experienta notabila in arta spectacolului”.

Citeste si: Ce salariu are, de fapt, Mihai Petre la Romanii au Talent. Florin Calinescu l-a depasit

Alexandra Dinu la Romanii au Talent. Actrita si fosta sotie a lui Adrian Mutu a dezvaluit mai multe detalii despre mutarea neasteptata, dar si despre oferta primita din partea PRO TV. „Bunica mea era un super fan al acestei emisiuni. Mereu ma intreba de ce nu prezint si eu o emisiune de acest gen. Din pacate, bunica a murit recent, acum cateva luni”, a declarat Alexandra Dinu, conform click.ro.

„Imediat dupa ce am pierdut-o pe ea a venit si propunerea de a face parte din juriu. Am luat-o ca pe un semn, ca pe o coincidenta. Am mai avut oferte de a ma intoarce in televiziune, dar n-am gasit proiectul potrivit, care sa-mi placa. Acum iata ca revin in televiziune dupa multi, multi ani. Am emotii! Intotdeauna am emotii”, mai spune fosta sotie a lui Adi Mutu.

loading...