Alimentul minune care te scapa de boli. Este considerat cel mai complex remediu natural. Este utilizat atat ca aliment, cat si ca medicament. Reprezinta un organism vegeta, care se dezvolta intr-o forma purificata, concentrata si asimilabila de catre organismul uman.

Citeste si: Bautura minune care iti intareste imunitatea. Te scapa de boli grave

Poate fi unicelular sau pluricelular, de culoare rosie, bruna sau verde. Este folosit in alimentatie, in scop terapeutic, ca ingrasamant sau chiar in industrie. Este cel mai bogat ingredient alimentar in calciu si vitamine. Datorita continutului ridicat de nutrienti, este si o sursa excelenta de proteine

Alimentul minune care te scapa de boli. Este cel mai bogat in calciu si vitamine

Algele marine mai sunt numite si „concentrate de apa de mare” datorita continutului lor ridicat de nutrienti. Unele specii contin aproximativ 50-70% proteine, comparativ cu cele doar cele 25% din carnea cruda. Contin mai multi aminoacizi esentiali decat orice tip de carne.

Citeste si: Ingredientul minune care te ajuta sa slabesti. Iti elimina toxinele din corp

Sunt o sursa excelenta de betacaroten, vitamine (A, B, C, D, E, F, K, PP), clorofila, mucilagii si substante antibiotice, metaloizi si minerale (iod, magneziu, fier, potasiu, calciu, aluminiu, mangan, fosfor, sulf, cupru, nichel, aur, zinc, cobalt, strontiu, titan, vanadiu, staniu, rubidiu, siliciu), sustine Paradisul Verde.

Alimentul minune care te scapa de boli. Algele marine pot fi folosite atat ca hrana propriu zisa, cat si sub forma de condiment. De asemenea, pot inlocui cu succes legumele in alimentatia zilnica. Se recomanda folosirea in alimentatie o perioada de minim 3 saptamani, daca se doreste o eficienta terapeutica.

Indicatii terapeutice in cazul algelor marine

Algele marine se recomanda pentru: adenite, afectiuni cutanate, afectiuni pulmonare, alergii, algii (dureri), arterioscleroza, anemie, astenii fizice si intelectuale, celulita, constipatie, hipertensiune arteriala, imbatranire, laringita, limfatism, obezitate, predispozitie generala la maladii, prevenire si tratament al afectiunilor cardiace, reumatism, rinofaringite, sechele de fracturi si contuzii, tulburari circulatorii si tulburari glandulare.

loading...