Vestea ca Mihai Petre nu mai face parte din juriul emisiunii Romanii au talent a luat prin surprindere pe toata lumea. Coregraful a fost cel care a anuntat plecarea de la Pro TV pe o retea de socializare.

Mihai Petre nu mai face parte din juriul emisiunii Romanii au talent. Anuntul plecarii de la Pro TV a fost facut chiar de coregraf pe o retea de socializare. „Sezonul 11 Românii Au Talent nu ma va mai gasi la masa juriului. Experienta Romanii au talent este fantastica. Am fost martor si am jurizat reprezentatii de nivel mondial si am avut ocazia sa lucrez cu o echipa fantastica.

Mulțumesc Pavel Bartos, Smiley, Andra, Andi Moisescu, Florin Calinescu, mulțumesc intregii echipe Romanii au talent, Pro TV Romania, si voua, cei care ati confirmat de fiecare data ca Romanii Au Talent este fara indoiala cel mai bun show de entertainment din Romania.

Mult succes in noul sezon si in noua formula! Va asigur ca ne vom revedea curand”, a scris Mihai Petre pe o retea de socializare.

La scurt timp dupa postare, au aparut reactiile fostilor sai colegi de emisiune. „O sa ne lipsesti! Te iubim si speram sa te mai intorci”, a comentat Smiley, facand referire la faptul ca Mihai Petre a mai plecat si in trecut de la Romanii au talent, in anul 2014.

„A zis-o atat de bine Smiley. O sa ne fie tare dor”, a fost si mesajul lui Pavel Bartos. „Mihai, frate, s-a intors el Michael Jordan, la Chicago Bulls, dupa ce se retrasese de tot. Sa privim cu optimism inainte. Ai locul tau pus deoparte mereu in inima mea”, a scris si Andi Moisescu.

loading...