Toata lumea il stie pe Mario Fresh, copilul “adoptat” de Alex Velea si Antonia. Dar cine sunt, de fapt, parintii lui? Putini stiu ca Mario s-a nascut la Iasi si ca mai are o sora.

Mario Fresh a devenit cunoscut in toata tara dupa ce a aparut la emisiunea Romanii au talent de la Pro TV, in urma cu zece ani. Mario Galateanu pe numele sau adevarat, a fost luat sub aripa ocrotitoare a cuplului Alex Velea- Antonia.

Mai mult, Mario are o relatie cu Alexia Eram, fiica Andreei Esca. Artistul s-a nascut, de fapt, la Iasi, are o sora, iar parintii lui sunt Mihai si Claudia Galatanu (foto).

Potrivit click.ro, cei doi isi iubesc foarte tare copilul, devenit celebru la Bucuresti, cu ajutorul lui Alex Velea, care l-a ajutat in cariera muzicala si care l-a luat in echipa lui de la Golden Boy Society.

Cine este Mario Fresh

Originar din Iasi, pe numele sau real Mario Galatan, Mario Fresh (nr initial avand numele de scena Fresh Kid) a avut un start timpuriu in muzică, la varsta de cinci ani.

La doar sase ani, obtinea premiul intai la Festivalul Cerbul de Aur Junior, precum si la Festivalul Mamaia Copiilor, in 2009 iesea pe locul al doilea la aceleasi festivaluri, iar in 2011 reusea performanta de a ajunge in semifinala la Romanii au talent.

Marele noroc al vietii sale si momentul care a marcat avantul muzical a fost intalnirea cu Alex Velea, ce i-a vazut potentialul si nu doar ca l-a ajutat sa devina celebru, dar i-a fost ca un al doilea tata.

Prima piesa lansata de micul artist a fost ‘N-ai școală…e nasol!’, in colaborare cu HaHaHa Production, featuring Boier Bibescu, dar abia melodia lansata in 2014 alaturi de Alex Velea, ‘Am ramas cu gandul la tine!’, i-a adus celebritatea.

loading...