Au aparut primele dezvaluiri despre plecarea lui Mihai Petre de la Romanii au talent. Coregraful a facut anuntul pe o retea de socializare si s-a aflat si cine i-a luat locul la Pro TV.

„Sezonul 11 Romanii Au Talent nu ma va mai gasi la masa juriului. Experienta Romanii au talent este fantastica. Am fost martor si am jurizat reprezentatii de nivel mondial si am avut ocazia sa lucrez cu o echipa fantastica.

Mulțumesc Pavel Bartos, Smiley, Andra, Andi Moisescu, Florin Calinescu, mulțumesc intregii echipe Romanii au talent, Pro TV Romania, si voua, cei care ati confirmat de fiecare data ca Romanii Au Talent este fara indoiala cel mai bun show de entertainment din Romania.

Mult succes in noul sezon si in noua formula! Va asigur ca ne vom revedea curand”, a scris Mihai Petre pe o retea de socializare.

De ce a plecat Mihai Petre de la Romanii au talent

Potrivit unor surse din anturajul lui Mihai Petre, coregraful nu mai are nicio legatura cu Pro TV. “Mihai Petre e liber de contract. Nu are un alt proiect in Pro TV si nici nu se intrevede altul momentan. Acum se obisnuieste si el cu aceasta schimbare, si-a canalizat energia inspre fetitele lui si catre academia sa de dans, care functioneaza la o capacitate limitata, din cauza restrictiilor impuse de pandemie”, a declarat o sursa pentru click.ro.

Alexandra Dinu i-a luat locul

Potrivit sursei citate, Alexandra Dinu i-a luat locul lui Mihai Petre la Romanii au talent. “In noul sezon, renumitul dansator si coregraf Mihai Petre nu va face parte din echipa juriului. In locul lui, la masa juriului se alatura Alexandra Dinu, o actrita cu o experienta notabila in arta spectacolului”.

loading...