Emisiunea Ferma de la Pro TV este una dintre cele mai urmarite show-uri TV din Romania, iar in spatele succesului este o adevarata armata de oameni. Mihai Alecu, omul care se ocupa de de partea de jocuri a vorbit despre culisele concursului.

Jurnalistii de la click.ro au vorbit cu Mihai Alecu, producatorul de jocuri de la emisiunea Ferma. Duelurile si probele de care trebuie sa treaca vedetele Pro TV nu sunt alese la intamplare, ci in spate stau profesionisti in acest domeniu.

Toate probele sunt testate inainte ca vedetele sa filmeze, pentru ca sa nu existe riscuri de accidentare. “Fac parte din echipa show-ului Ferma inca de la inceput. In primii ani am fost in echipa de productie, dar in paralel ma implicam in partea de jocuri si astfel am inceput sa invat. De doi ani colaborez si cu firme din strainatate, ca freelancer”, povesteste Mihai Alecu.

Din echipa de jocuri fac parte cinci persoane, care sunt coordonate de Mihai Alecu. Initial, testarea probelor este realizata de Mihai si echipa lui, apoi de oamenii obisnuiti din echipa: reporteri, un analist financiar sau o asistenta personala a unui director.

Mai mult, la fiecare duel, o echipa de prim ajutor formata de un asistent medical si ambulanta se afla in zona pentru a interveni in caz de nevoie.

loading...