Elena Udrea a fost invitata in cadrul emisiunii “40 de intrebari cu Denise Rifai”, unde a vorbit despre relatia cu Traian Basescu. Imediat dupa ce s-a lansat in politica, a fost foarte apropiata de fostul presedinte a Romaniei, iar din acest motiv au aparut foarte multe speculatii de-a lungul timpului.

Invitata la emisiunea “40 de intrebari cu Denise Rifai”, Elena Udrea a marturisit ca Traian Basescu a fost cea mai importanta persoana din viata ei, dupa parinti. Mai mult, ea ii datoreaza fostului presedinte cariera sa politica.

Denise Rifai a intrebat-o pe Elena Udrea daca intre ei a fost o relatie de iubire, pornind de la un interviu dat in urma cu 15 ani in ziarul Academia Catavencu.

”Ati fost intrebata intr-un interviu pentru Academia Catavencu daca ati fost iubita presedintelui. Ati spus atunci ca veti raspunde la aceasta intrebare peste 10 ani. Dupa 10 ani ati declarat ca nu va mai amintiti de interviu. La 15 ani de cand ati facut aceasta declaratie: Asi fost iubita presedintelui?”, a intrebat Denise Rifai.

”Nu. Eu sunt o persoana foarte glumeata. Nimeni nu-si da seama cat de mult umor am si de multe ori cand fac o gluma, oamenii se uita la mine si se gandesc ce a vrut sa spuna cu asta. Eu atunci am facut o gluma pentru care am platit scump, lumea a interpretat raspunsul meu si, dupa aceea concluzia a fost ca a fost atat de nepotrivit raspunsul meu ca mi-a parut rau ca am facut gluma. Traian Băsescu a fost cel mai important om din viata mea, dupa parintii mei. Pentru ca tot ce am realizat eu in cariera mea politica, am realizat datorita presedintelui Traian Basescu. Deci este cel mai important om din viata mea, dar relatia a fost una extraordinara, de mare incredere, un parteneriat extraordinar, sunt fericita ca am avut ocazia sa fiu discipolul lui Traian Basescu, sa cresc politic cu Traian Basescu, insa asta a fost tot”, a raspuns Elena Udrea în emisiunea de la Kanal D. 

loading...