Vestea ca Lino Golden si Mario Fresh s-au certat cu Alex Velea a surprins pe toata lumea. Cei doi artisti au pornit pe cont propriu si au rupt contractul cu casa de productie al iubitului Antoniei, Golden Boys Society.

In urma cu doar cateva zile, Mario Fresh a anuntat ca relatia dintre el si Alex Velea s-a racit, iar la mijloc ar fi fost viziunea diferita din punct de vedere muzical.

”Nu pot sa spun ca ne-am certat, dar da, de ceva timp ne-am separat. Am inceput sa avem pareri diferite, sa facem muzica diferita, etc.. Cand nu mai rezonezi cu cineva mai bine cauti o varianta de mijloc. Ii multumesc foarte mult pentru tot ce a facut pentru mine, fara el nu eram aici. Poate pe viitor o sa mai auziti materiale cu el”, a marturisit Mario Fresh pe contul sau de socializare.

Se pare ca toata aceasta poveste s-a transformat intr-un conflict. Lino Golden i s-a alatura lui Mario Fresh si au parasit casa de productie a lui Alex Velea, Golden Boys Society, iar acum sunt pe cont propriu.

Potrivit wowbiz.ro, Lino Golden, pe numele sau real Radu Carstea, este actionar la doua societati. “Lino Golden Music SRL” a fost infiintata in anul 2018 si are ca obiect de activitate “interpretare artistica (spectacole)” si nu are angajati. In anul infiintarii, compania a avut o cifra de afaceri de peste 155.285 de lei (peste 30.000 de euro) si un profit de 136.240 lei. Societatea avea si datorii de 44.716 lei in momentul bilantului.

In anul 2019, Lino a deschis firma “Booking Lino Golden SRL”, unde artistul mai are un asociat. Pentru anul trecut inca nu au fost publicate veniturile acestei companii.

Mario Fresh, pe numele lui real Mario Galatanu, are o societate deschisa in 2019 cu sediul in Iasi: “Mario Fresh Music SRL”. Compania a avut anul trecut o cifra de afaceri de 242.897 lei (aproximativ 50.000 de euro) si un profit de 198.909 lei.

In schimba, Alex Velea detine compania “GoldenBoy Concept SRL”, iar in anul 2018 a avut o cifra de afaceri de 938.911 lei (aproximativ 190.000 de euro) si un profit de 383.896 lei. Firma lui Alex Velea are un singur angajat si datorii de 86.416 lei.

loading...