Mario Fresh a anuntat, in urma cu doar cateva zile, ca relatia dintre el si Alex Velea s-a rupt. Din acel moment au inceput foarte multe schimburi de replici intre protagonisti. Chiar si Antonia a intervenit in acest scandal.

In urma cu doar cateva zile, Mario Fresh a anuntat ca relatia dintre el si Alex Velea s-a racit, iar la mijloc ar fi fost viziunea diferita din punct de vedere muzical.

”Nu pot sa spun ca ne-am certat, dar da, de ceva timp ne-am separat. Am inceput sa avem pareri diferite, sa facem muzica diferita, etc.. Cand nu mai rezonezi cu cineva mai bine cauti o varianta de mijloc. Ii multumesc foarte mult pentru tot ce a facut pentru mine, fara el nu eram aici. Poate pe viitor o sa mai auziti materiale cu el”, a marturisit Mario Fresh pe contul sau de socializare.

Se pare ca toata aceasta poveste s-a transformat intr-un conflict. Lino Golden i s-a alatura lui Mario Fresh si au parasit casa de productie a lui Alex Velea, Golden Boys Society, iar acum sunt pe cont propriu.

Alex Velea a postat in urma cu putin timp un mesaj pe Instagram, in care voerbeste despre relatia pe care a avut-o cu Mario Fresh. Tanarul ar fi fost agresiv in repetate randuri, iar Alex Velea l-ar fi protejat.

“Nu mai incerca sa indulcesti situatia si sa te victimizezi cum ai facut toata viata. Te-am ferit prea mult de insucces, frustrari si batai (pe care tot tu, batausule, le-ai generat). In schimb tu ti-ai bagat fratii la “inaintare” dupa ce i-ai “imbarligat” sa se certe cu toata lumea cu care aveai doar tu probleme. Te-ai injurat de morti, de familii cu acest boschet de preerie zis Abi, care mai apoi sa fie fratele tau. Nu te mai cunosc, noi nu te-am crescut si educat asa. De ziua ta, sper sa ai parte de toata fericirea pe care o mimezi pe IG. La multi ani, Serpisorului. Aaa si apropo… nu s-a incheiat nimic, abia incepe”, a scris Alex Velea pe Instagram.

Antonia a avut si ea o interventie pe Instagram, unde a vorbit despre acest scanda. „Va rog sa nu va lasati pacaliti de “dramele” si “victimizarile” care circula online… sunteti extrem de naivi. Educatia, Bunatatea si Respectul au lipsit, PUNCT! Ah, si sa nu uitam… MODESTIA! Mai departe trageti voi o concluzie. Probabil doar adultii si oamenii cu mintea la cap vor intelege. Niciodata sa nu tolerati aroganta si sa uitati de unde ati plecat si cine v-a ajutat sau sa tradati oamenii care au fost langa voi demult… este cel mai josnic gest”, a scris Antonia intr-un story pe Instagram.

NU isi mai vorbesc. Mario Fresh a confirmat cearta dintre el si Alex Velea. MOTIVUL

Cine sunt, de fapt, parintii lui Mario Fresh, copilul “adoptat” de Alex Velea si Antonia

loading...