Emisiunea Ferma de la Pro TV inca ruleaza la TV, dar se pare ca s-a aflat numele marelui castigator. Anuntul neasteptat a fost facut chiar de Viviana Sposub, coprezentatoarea emisiunii Vorbeste lumea.

Viviana Sposub a facut declaratii neasteptate in fata camerelor de filmat. Chiar daca nimeni nu se astepta, vedeta TV a castigat multe dueluri si a fost felicitata chiar de Mihaela Radulescu.

“Viviana, tu esti puternica, tu esti o invingatoare. Esti o surpriza pentru mine, una placuta”, i-a spus prezentatoarea de la Ferma.

Mai mult, Viviana a vorbit despre marele castigator Ferma 2020. Potrivit vedetei Pro TV, cel care va castiga competitia este George Burcea.

„Eu tind foarte mult sa cred ca o sa castige George Burcea. Omul m-a impresionat cum nu m-a impresionat nimeni. Nu stiam ca e capabil de atatea lucruri, omul se descurca cu orice situatie. Eu oricum eram prelungirea corpului sau pentru ca am fost legati, cumva eram mai eficienti impreuna si ii este foarte greu cu siguranta, sa fim seriosi, nu face nimic fara mine. Eu sunt si in mintea lui. Eu gestionez toate actiunile sale”, a declarat ea.  

Au fost fotografiati impreuna

Emisiunea Ferma de la Pro TV ruleaza chiar in aceste zile, iar printre protagonisti se afla si George Burcea. Putina lume stie insa ca actorul a fost eliminat, iar acum se bucura de viata. Fostul sot al Andreei Balan a fost fotografiat, sambata, pe peronul garii din Constanta impreuna cu… Viviana Sposub, colega sa de emisiune.

Imaginile au fost publicate de romaniatv.net, iar cele doua vedete s-au si sarutat, semna ca relatia lor e acum oficiala. In cadrul emisiunii de la Pro TV, cei doi au sustinut ca nu este nimic intre ei, dar se pare ca timpul a schimbat acest asepect.

loading...