Adriana Iliescu, cea mai batrana mama din Romania, este de negasit de mai bine de o luna. Vecinii nu mai stiu nimic de ea si ar avea telefoanele suspendate. Recent, un bun prieten a facut dezvaluiri despre fosta profesoara.

Vesti de ultima ora despre Adriana Iliescu (82 de ani), dupa ce nimeni nu mai da de ea de cateva saptamani bune. Cea mai batrana mama din Romania ar avea probleme financiare, dupa ce telefoanele i-ar fi fost suspendate pentru neplata.

In urma cu doua saptamani, jurnalistii au incercat sa ia legatura cu ea, dar fara succes. Atunci, vecinii femeii spuneau ca nu au mai vazut-o de mult timp.

“Nu stim ce se intampla cu dansa. Am inteles ca ar avea telefoanele taiate pentru neplata, asa zicea o vecina zilele trecute. Pe afara nu am mai vazut-o de 2-3 saptamani, desi dansa iese la magazin. Poate se simte rau, cine stie. Pe fata am mai vazut-o. Daca se intampla ceva grav, sigur ne spunea Eliza. O sa ne interesam”, a spus o vecina de-a Adrianei Iliescu pentru impact.ro.

Fostul cadru didactic s-ar afla in categoria de risc in ceea ce priveste infectarea cu coronavirus si ar fi plecat in aceasta perioada din Bucuresti. Dezvaluirea a fost facuta de Bogdan Marinescu, medicul care a ajutat-o sa nasca.

Acesta crede ca cea mai batrana mama din Romania s-ar afla acum la casa ei din Pitesti, unde ar fi mai protejata mai bine de virus, avand in vedere ca se afla in categoria persoanelor cu risc crescut de infectare.

2020, an cu ghinion pentru Adriana Iliescu

La 82 de ani, fostul profesor universitar se confrunta cu probleme serioase si nu ar sta deloc bine din punct de vedere financiar. Adriana Iliescu se judeca de ani buni pentru o parcela de teren din localitatea Balcesti, judetul Valcea, cu rudele sale.

Pe data de 19 iunie 2020, Adriana Iliescu a pierdut procesul si a fost executata silit. Potrivit gandul.ro, ea a trebuit sa plateasca suma de 1500 de lei cheltuieli de judecata catre ruda sa, Radulescu Maria, plus toate cheltuielile aferente executarii silite.

loading...