Presedintele Donald Trump si sotia lui, Melania, au fost confirmati cu noul coronavirus. In urma cu putin timp, presedintele SUA a fost trnasferat cu elicopterul la Centrul Medical Militar Walter Reed.

Vestea ca presedintele Donald Trump si sotia lui au fost confirmati pozitiv cu noul coronavirus a luat prin surprindere o lume intreaga. In urma cu putin timp, presedintele SUA a parasit cu elicopterul Casa Alba pentru a completa setul de analize la Centrul Medical Militat Walter Reed.

In fata jurnalistilor, presedintele a afisat o atitudine increzatoare si a aratat pumnul strans cu degetul mare ridicat, semn ca situatia se afla sub control. Donald Trump si sotia sa, Melania, au intrat in carantina, iar presedintele prezinta simptome usoare ale COVID-19.

Potrivit medicului de la Casa Alba, presedintele primeste un tratament experimental bazat pe anticorpi policlonali creati in laborator.

Reactia lui Vladimir Putin

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, a transmis un mesaj dupa ce a aflat ca Dinald Trump si sotia sa au fost infectati cu noul coronavirus. „Energia inascuta, buna dispozitie si optimismul il vor ajuta pe Donald Trump sa invinga virusul”, i-a transmis iderul rus, Vladimir Putin, presedintelui american intr-un mesaj oficial.

loading...