Masina Mihai Bendeac. Juratul de la iUmor a renuntat la clasicul lui Land Rover Discovery, cumparat in 2006 si a trecut la un model de 29.000 de euro, dupa care multi intorc capul in trafic. Chiar daca a scos niste sume frumoase din buzunar pentru cele doua masini, se pare ca Bendeac este totusi cumpatat. Actorul a declarat ca isi doreste ca noul automobil sa fie folosit pentru cel putin 10 ani.

Chiar si dupa ce l-a cumparat, vedeta Antena 1 a simtit nevoia sa mai schimbe inca un lucru. Asa ca si-a dus automobilul la tunat. Jantele au fost schimbate cu unele de 19 inci Flow Form. Masina a fost colantata intr-o nuanta de Mat Future Military Green, o culoare deosebita care isi schimba nuanta, in functie de unghiul din care o privesti.

Ce masina si-a cumparat acum Mihai Bendeac. A schimbat Land Rover-ul cu un model de 29.000 de euro

Bendeac a decis sa NU intervina in procesul de creatie, asa ca le-a dat mana libera celor de la atelier. Atunci cand a venit sa isi ridice masina, juratul iUmor a fost socat de rezultatul final. „Sa-mi bag… da-teeee… nu cred! Bai, deci m-am uitat pe net, la variante simple, dar nu are nicio legatura. Deci este super! Este foarte frumoasa, superba. Eu va iubesc foarte mult pentru ca sunteti artisti. Masina asta vreau sa o pastrez pentru 10 ani”, a spus Bendeac.

„Am avut o perioada foarte buna din punct de vedere financiar, a fost perioada asta cu COVID-ul. Mi-am primit niste bani de la Bill Gates si de la oculta mondiala bineinteles, cu care eu lucrez de ani de zile. Prietenii nostri de la oculta mondiala. Aceasta masina imi va tine companie, sper, pentru 10-15 ani”, a adaugat cu umor Mihai Bendeac. Noul model din garajul lui Bendeac este un superb Mercedes C Classe Coupe, al carui pret porneste de la 29.000 de euro.

loading...