In urma cu o zi, toata Romania a ramas mirata dupa ce Cornel Ilie si Lidia Buble apar foarte apropiati in ultimul lor videoclip. Imediat dupa lansare, toata lumea s-a grabit sa speculeze o relatie de dragoste, mai ales ca artistul a divortat si el dupa cinci ani de casnicie.

Cornel Ilie si Lidia Buble au colaborat pentru o piesa numita Vino, du-te, care a avut premiera chiar in platoul emisiunii Neata cu Razvan si Dani de la Antena 1.

Razvan Simion, fostul iubit al Lidiei Buble, nu a dorit sa vada videoclipul piesei, in care apar foarte multe ipostaza tandre intre Lidia si Cornel. Prezentatorul matinalului de la Antena 1 a parasit platoul emisiunii si l-a lasat pe Dani Otil sa se ocupe de intervievarea cantaretilor.

Potrivit presei, Razvan Simion a plecat din emisiune fix in momentul in care cei doi au inceput sa cante noua lor piesa. Mai mult, vedeta TV nu a dorit sa interactioneze cu fosta lui iubita.

Se pare ca relatia lor este una strict profesionala, iar scenele din videoclip sunt pur artistice. Toata lumea s-a gandit la o poveste de dragoste intre cei doi cantareti, avand in vedere faptul ca solistul trupei Vunk a divorta in urma cu doar cateva luni de sotie dupa cinci ani de casnicie.

Cornel Ilie a anuntat, vineri, 4 septembrie, ca el si partenera lui de Viata, Eliza, au ales sa porneasca pe drumuri separate. Ei s-au casatorit in anul 2015 si au impreuna doi copii: Zara si Cezar.

loading...