Luna Plina a Vanatorului. Chiar in prima zi a lunii, joi, 1 octombrie 2020, ne vom bucura de Luna plina in Berbec. Este un eveniment spectaculos, iar privelistea iti taie rasuflarea. Este numita asa in anumite culturi, pentru ca anunta inceperea unui sezon bogat de vanatoare.

In altele, este numita Luna plina a recoltei. Asta deoarece deja pot fi culese primele recolte ale sezonului de toamna in functie de ce s-a plantat anterior. Alte interpretari o numesc Luna plina sangerie, din pricina culorii sale pe cerul tomnatic. Luna plina in Berbec este curajoasa si imprevizibila precum zodia ce o gazduieste.

Luna Plina a Vanatorului. Cum ne influenteaza Luna Plina in Berbec pe 1 octombrie

Nativul Berbec se conduce dupa cuvantul “eu”. Lumina acestei Luni pline ne face sa intelegem ceea lucrurile prin care ne facem singuri rau. Asa vom putea renunta la ele. Trebuie sa identificam ce vrem noi cu adevarat si sa alegem in consecinta. Luna plina in Berbec reprezinta razboinicul zodiacului.

Este o zodie condusa de Marte, care te indeamna sa iti asumi propria cale, sa mergi pe ea si sa pui pe primul plan ceea ce te face fericit. Soarele insa este in diplomata Balanta si ofera un contrapunct. Iti cere sa faci toate acestea pentru tine, dar in timp ce tii cont si de ceilalti. Trebuie sa iti onorezi intelegerile neaparat.

Ritualuri si superstitii de 1 octombrie

Luna Plina a Vanatorului. Aceasta Luna plina in Berbec este o oportunitate de a te elibera lucrurile din trecut care te tin pe loc. Aceste ritualuri pe care ti le explicam astazi pot fi practicate intre 28 septembrie si 5 octombrie 2020, conform Sfatul Parintilor.

Curatarea aurei si a spatiului

Rosteste urmatoarele cuvinte: “In lumina Lunii plina de octombrie, ma rog pentru curatare, ma rog pentru libertate, ma rog pentru eliberarea de tot ce-mi face rau, ma rog pentru o minte limpede, ma rog pentru o inima eliberata. Cer ghidare prin intuneric! Acum sunt curatat, acum sunt reinnoit. Multumesc! Multumesc! Multumesc!”

Luna Plina a Vanatorului. In timpul acestui ritual, este obligatoriu sa ai un geam deschis pentru ca energiile negative sa iasa. Mai poti spune: “In lumina Lunii pline din octombrie, curat si eliberez acest spatiu de tot ce nu mai este folositor. Curat si eliberez energiile care imi blocheaza mintea si imi umbreste inima. Rog energiile care nu mai sunt aliniate cu sinele meu superior sa paraseasca acest spatiu. Spatiul meu este curatat. Multumesc! Multumesc! Multumesc!”

Bol cu apa si sare

Pune un bol cu apa si cu sare in timp ce faci o meditatie. Pune-ti pe frunte un prosop cald si stai apoi intins in timp ce meditezi.

Masaj la cap

Luna Plina a Vanatorului. Dupa ce meditezi, da prosopul deoparte si maseaza-ti usor fruntea. Apoi maseaza tamplele, folosind miscari circulare. Loveste usor cu degetele fruntea. trece degetele prin par si maseaza scalpul cu ulei, timp de 5-10 minute.

Cum te poti elibera de starile negative

Noteaza lucrurile de care vrei sa te eliberezi

Scrie apoi pe o hartie 5-10 lucruri de care vrei sa te eliberezi sau la care vrei sa renunti in viata.

Rosteste aceasta mantra

Luna Plina a Vanatorului. Tine foaia cu ambele maini si spune asa: “Ma eliberez de temerile de ieri si de orice obstacole ma tin pe loc. Iert si las in urma trecutul si stiu ca nu mai am nevoie sa-l port dupa mine. Ma eliberez de temeri si le inlocuiesc cu intelepciunea sinelui meu superior. Intelepciunea sinelui meu superior curge acum prin mine. Nimic nu este imposibil. Pot sa fac tot ce vreau!”.

Rupe foaia

Dupa ce ai rostit cuvintele de mai sus, rupe foaia de hartie pe care ai scris in bucatele mici. Apoi pune-le in bolul cu apa sarata si lasa-le acolo peste noapte. Arunca neaparat dimineata continutul.

loading...