Clientii Kaufland trebuie sa stie asta. Lantul de supermarketuri a facut un anunt important pentru mii de clienti. Vestea cea buna aduce si un bonus. Afla chiar acum in ce fel poti primi, de fapt, produse fara sa platesti din buzunar.

Citeste si: Kaufland a facut acum anuntul. Sunt vizati 1.000 de romani

Kaufland Romania deschide in nordul Capitalei un format premium de magazin. Acesta include facilitati ecologice, automate de reciclare a ambalajelor din plastic, raioane cu sortimente extinse de legume-fructe, dar si un spatiu exterior de vanzare.

Clientii Kaufland trebuie sa stie asta. Cum pot primi gratis produse

Magazinul este prevazut cu doua statii e-charge de incarcare a masinilor electrice. Procesul se face in regim Fast Charge, cu incarcare rapida, in circa o ora, spre bucuria soferilor. Tot in parcare, clientii vor gasi si un automat de reciclare tip self-service.

Acesta este util pentru trei tipuri de ambalaje – PET-uri (cu volum de pana la 3 litri), sticla si doze de aluminiu (cu volum de pana la 1 litru). Clientii care recicleaza in acest fel vor primi o suma de bani, sub forma de cupon de reducere ce poate fi folosit in magazin.

Clientii Kaufland trebuie sa stie asta. Asadar, vor putea cumpara produsele preferate, fara sa scoata un ban din buzunar. Tot ce trebuie sa faca este sa protejeze mediul inconjurator. In magazin, toti clientii pot recicla inclusiv ambalajele produselor de ingrijire personala sau de curatenie.

Citeste si: TOP 5 cei mai bogati oameni din lume. Ce afaceri si ce averi au, de fapt

Pentru acestea vor primi la schimb cupoane cu 50% reducere la produse selectionate, conform campaniei lunare, informeaza Green Report. Depunerea produselor reciclate se face la intrarea in magazin, in spatiul special amenajat sub forma unei broscute testoase.

Clientii Kaufland trebuie sa stie asta. Aici, clientii companiei pot depune sticle goale din plastic de sampon, balsam, gel de dus, crema de corp, de fata sau de maini, apa de gura sau de sapun lichid.

Citeste si: Cine este patronul Lidl si Kaufland. Ce avere are, de fapt

In plus, pot depune si recipiente goale de produse de curatenie, precum detergenti de haine sau de vase, solutii de curatare a bucatariei, baii, pardoselii sau geamurilor.

loading...