Momente grele in familia lui Adrian Sina. Anca Serea, sotia artistului, a fost internata in spital dupa ce i s-a facut rau. Solistul a dezvaluit pe o retea de socializare amanunte despre starea prezentatoarei TV.

Adrian Sina a anuntat pe pagina sa de Facebook faptul ca sotia lui, Anca Serea, a fost internata in spital. „Buna ziua! Nu este cea mai fericita zi din viata noastra, dar am ales sa impartim cu voi si momentele nefericite pentru ca sunt sigur ca sunteti interesati de soarta familiei noastre. Sunt la spital si aici este Ancuta”, a spus Adi Sina pe pagina sa de Facebook.

Anca Serea a venit cu detalii si a anuntat ca are nevoie de o transfuzie de sange, deoarece medicii i-au descoperit la analize hemoglobina mare. „Eu am o anemie care-mi da batai de cap de foarte multi ani si pentru ca am un stil e viata, uneori nesanatos si foarte agitat, ieri mi-a fost foarte rau si am chemat salvarea. Hemoglobina mea acum este 5,8. Toate analizele mi-au iesit perfecte, mai putin cele de sange pentru ca hemoglobina este mare. Ieri era 6,3. Pentru ca m-am simtit foarte slabita, am luat decizia sa ma internez si cel mai probabil voi avea parte de o transfuzie cu sange. Ma simt destul de slabita, dar sunt ok. O sa imi fac si un test de Covid-19”, a spus Anca Serea de pe patul de spital.

Cine este Anca Serea

Anca Serea a devenit cunoscuta in Romania dupa aparitia pe coperta revistei Cosmopolitan. Este casatorita cu solistul Adi Sina si a fost imaginea mai multor band-uri importante precum Heas & Shoulders, Alix Avien sau Elite.

Si-a inceput cariera de model in anul 1999 si a castigat concursul Elite Model Look. Mai mult, prima experienta a Ancai Serea cu televiziunea a fost la emisiunea Surprize, surprize de la TVR, unde a jucar rolul “ingerarului”.

loading...