Smiley si Gina Pistol vor deveni oficial parinti. Cele doua vedete au postat un vlog pe YouTube, unde vorbesc despre cel mai frumos eveniment din viata lor.

Gata, nu mai este niciun secret. Smiley si Gina Pistol urmeaza sa devina parinti. Anuntul a fost facut intr-un video postat pe canalul de YouTube al cantaretului.

“A inceput joaca! Suntem fericiti, ne simtim si mici, si mari, radem, dar si plangem de emotii, incepem sa ne conturam un Acasa al nostru. Impartim cu voi, prin acest video, bucuria noastra care e cu fiecare zi mai mare la figurat, dar si la propriu:) Multumim de rabdare, de sustinere si de mesaje”, este mesajul postat de Smiley pe Facebook, care facea trimitere catre YouTube.

Primele imagini cu Gina Pistol insarcinata

In urma cu o saptamana au aparut primele imagini in care Gina Pistol iese in public, dupa ce s-a aflat ca este insarcinata. Smiley si iubita lui au fost fotografiati impreuna dupa ce au iesit dintr-o clinica de obstretica ginecologie din centrul Bucurestiului.

Frumoasa vedeta (38 de ani) este insarcinata in trei luni, iar din imagini se vede ca a capatat deja rontunjimi specifice sarcinii. Gina s-a imbracat cu o rochie lejera, larga si inflorata, care i-a ascuns burtica.

Potrivit sursei citate, Gina a fost insotita de Smiley si au intrat in clinica, unde vedeta a ramas circa pentru doua ore, pentru consult de specialitate, analize si ecografii specifice primului trimestru de sarcina.

Cei doi viitori parinti au purtat masca de protectie, iar la plecare Gina a preferat sa o poarte si pe strada, pentru a fi cat mai ferita de pericolul Covid-19.

loading...