Duminica, 27 septembrie 2020, romanii si-au ales primarii. Alegerile locale ar fi trebuit sa aiba loc in luna iunie, dar au fost amanate ca urmare a pandemiei de Covid-19. Ordonanta de Urgenta nr. 44/2020 din 8 aprilie 2020 a stabilit prelungirea mandatelor autoritatilor administratiei publice locale.

Ministerul Afacerilor Interne a mobilizat peste 43.000 de politisti, jandarmi, politisti de frontiera, pompieri si lucratori de la alte structuri pentru ziua alegerilor locale. Dintre acestia, peste 20.000 au fost responsabili cu mentinerea ordinii publice la cele 18.794 de sectii de votare.

Un caz inedit a avut loc la o sectie de votare din Teleorman, scrie vremeanoua.ro. Unul dintre votanti a amuzat personalul de la sectie cu cartea sa de identitate.

Ceea ce i-a facut sa rada pe reprezentantii unei sectii de votare a fost numele cetateanului cu totul speciale. Potrivit sursei citate, pe buletinul celui care a venit sa-si voteze primarul era un nume cu totul neobisnuit: Ipsilante Sentiment Brusli.

Vot vs. cumparaturi

Alegatorii dintr-o comuna din Constanta au primit o oferta inedita din partea unui candidat: le-ar fi facut cumparaturi in valoare de 200 de lei in schimbul votului. Politistii au deschis dosar penal pe numele candidatului din comuna Cogeleac, potrivit Mediafax.

Adevaratul patron al carciumii lui Bobita din Las Fierbinti. Dezvaluiri scandaloase

Toti romanii care vor centrala termica pe gaze trebuie sa afle asta. Este complet gratuit

Ce masina are, de fapt, Nicusor Dan. A abandonat-o in fata blocului

loading...