Masina CTP. Se pare ca jurnalistul nu se dezminte. Ani de zile a fost fan inrait al masinilor Dacia. Pana de curand, Cristian Tudor Popescu a avut o Dacia 1310. O numise “Rechinul șoselelor”. Automobilul a fost luat prin relatii tocmai de la fostul director general al Dacia, Constantin Stroe. Din pacate insa, i-a fost furat.

Nici pana astazi nu a aflat care a fost, de fapt, soarta masinii. Inaintea “Rechinului”, CTP a condus tot un model 1310, pe care il poreclise “Blansetă”. Acesta a ajuns la casat, intr-un final, cu podeaua gaurita.

Masina CTP. Ce masina conduce acum Cristian Tudor Popescu

Se pare ca, in prezent, Cristian Tudor Popescu are un model Dacia Sandero entry-level. Acest lucru poate fi ghicit datorita prezentei barelor fata si spate din plastic de culoare neagra, scrie promotor.ro. Versiunea Acces este singura echipata in acest mod. Incepand a doua linie de echipare, Ambiance, barele au fost vopsite in culoarea caroseriei.

Asa arata noua masina a lui CTP. Sursa foto: promotor.ro

Masina CTP. Dacia Sandero Acces are un pret de pornire de 7.870 de euro. Masina este de culoare alba – Blanc Glacier. Aceasta, la fel ca Bleu Navy, este oferita in mod gratuit. Aceasta versiune mai poate fi comandata si cu vopseaua exterioara Bleu Iron. Aceasta alegere costa 340 de euro. Echiparea de baza include lumini de zi LED, ESP, precum si roata de rezerva. Cu siguranta ca jurnalistul nu s-a uitat la bani cand a venit vorba de dotari.

Cristian Tudor Popescu explica intr-un interviu mai vechi ca nu suporta geamurile electrice: “Ma deranjeaza, ma streseaza. Am pulsiuni de claustrofobie, care alterneaza cu unele de agorafobie, iar scripetii de la Dacia cu care dau geamul jos imi dau o stare de liniste”, declara CTP pentru cancan.ro. Singurul motor disponibil cu aceasta echipare este cel aspirat pe benzina, cu trei cilindri si 73 de cai putere.

loading...