Nicusor Dan a castigat alegerile locale si este noul primar al Bucurestiului. Putine se stiu, insa, despre viata lui privata. Politicianul este de profesie matematician si se pare ca masinile nu il pasioneaza.

Nicusor Dan a invins-o pe Gabriela Firea si este noul primar al Bucurestiului. La putin timp dupa inchiderea urnelor, politicianul a facut primele declaratii de presa.

“Astazi este ziua de nastere a noului Bucuresti. Am incredere ca dupa numaratoarea votului voi fi noul primar al Capitalei (…) Vreau sa le multumesc bucurestenilor care au iesit si ne-au votat azi, pentru ca au iesit si au avut spirit civic, ca s-au implicat pentru viitorul lor, ca ne-au dat incredere in ciuda campaniei murdare care s-a dus împotriva noastra”, a spus Nicusor Dan, dupa anuntarea rezultatelor exit-poll-urilor.

Daca politicienii sunt mereu vazut la volanul celor mai noi masini de lux, iata ca Nicusor Dan nu exceleaza la acest capitol. Politicianul detine o masina marca Citroen, Model BX, fabricat in anul 1986.

Potrivit metropotam.ro, masina a fost abandonata pe o strada din Bucuresti in urma cu cativa ani, dar intre timp a fost ridicata.

masina-citroen-nicusor-dan

Ce avere are Nicusor Dan

Potrivit declaratiei de avere depusa la Camera Deputatilor in iunie 2019, reiese ca Nicusor Dan avea, in calitate de deputat, un venit anual de 119.936 de lei, adica 9.994 de lei/luna.

Politicianul mai detine un teren intravilan in Predeal, judetul Braşov, de 7460 mp, dobandit in anul 2007, precum si un autoturism Citroen BX, fabricat in 1986.

La capitolul „Cadouri, servicii sau avantaje primite gratuit sau subventionate fata de valoare de piata”, Nicusor Dan a trecut o donatie in valoare de 130.000 lei.

Cat despre datorii, Nicusor Dan are, conform declaratiei de avere, doua credite de la Garanti Bank, unul in valoare de 27.000 de euro, scadent in 2020, si altul de 63.800 de euro, scadent in 2032.

loading...