Ieri a fost zarva mare in orasul Fierbinti, acolo unde se filmeaza celebrul serial de la Pro TV. Localnicii se plang de faptul ca nu o duc deloc bine, iar unii oameni sustin ca au vazut derapaje cu privire la campania electorala.

Click.ro a realizat un reportaj in ziua alegerilor locale in orasul Fierbinti, acolo unde se filmeaza serialul Las Fierbinti de la Pro TV. Orasul Fierbinti se afla in Ialomita si are 4.969 de locuitori.

Potrivit sursei citate, carciuma lui Bobita din film era deschisa in ziua alegerilor, iar gratarul plin de mici. Cristi Saucin, patronul localului, sustine ca oamenii din orasul Fierbinti o duc greu, iar campania nu a fost curata.

”Sa iasa oricine primar, dar sa fie bine, fiindca lucrurile nu sunt in regula. Trebuie facute multe si nu prea aratam a oras. Mie imi este OK, dar oamenilor le merge rau, sunt dusmanii multe (…) Din gura suntem civilizati, locuitorii spun ca nu se recunosc in film, dar cum se lasa noaptea, se transforma, deprinderile sunt aceleasi. Acum, in alegeri, s-au dat una, alta, chiar si bani, cate 100, noaptea pe la garduri, ii vedeai cum fosgaiau si te imbiau”, a marturisit Cristi Saucin.

Las Fierbinti este un serial de comedie romanesc care a debutat pe Pro TV la data de 1 martie 2012, iar de atunci se filmeaza neincetat.

Unul dintre rolurile principale este interpretat de Mihai Bobonete – Bobita – e patronul crasmei locale, La Fierbinti, si trece, drept un satean cumsecade.

In ciuda aerului hatru, e ferm, hotarat, fara menajamente, oricand cu o replica sfichiutoare pe buze. E prieten bun cu Giani, in combinatie cu care intreprinde felurite actiuni dintre cele mai dubioase.

Cati lei castiga Mihai Bobonete pentru un episod din Las Fierbinti. Suma incasata de la Pro TV

Ce masina si-a cumparat Mihai Bobonete. Face multi bani in Las Fierbinti: are numere preferentiale

loading...