Azi, 27 septembrie 2020, au loc alegeri locale in Romania. In Bucuresti, principalii candidati sunt Gabriela Firea si Nicusor Dan. Ultimele sondaje sunt neasteptate, iar batalia este mare pentru fotoliul de primar al Capitalei.

UPDATE: La ora 19.00, cu doua ore inainte de inchiderea urnelor, Nicusor Dan avea un avans de 5 procente in fata Gabrielei Firea, sustin surse politice pentru Adevarul. Cifrele sunt furnizate de casele de sondare pe baza EXIT POLL – urilor. Diferenta va creste in cazul in care prezenta la urne se va mentine pe un trend ascendent. Dreapta ar putea castiga 5 din cele 6 sectoare: cea mai stransa lupta se duce la Sectorul 4.

UPDATE: Gabriela Firea e cu trei procente in fata lui Nicusor Dan la ora 14.00, sustin surse politice pentru Adevărul. Informatiile se bazeaza pe primele rezultate furnizate de casele de sondare.

Ultimele sondaje dau sanse diferite principalilor candidati la primaria Bucurestiului. Sondajul comandat de PNL il da castigator pe Nicusor Dan, in timp cel realizat de IRSOP arata faptul ca Gabriela Firea ar obtine un scor mult mai bun decat principalul ei contracandidat.

Potrivit sondajului IRSOP, Gabriela Firea ar obtine 42 % din voturi, in timp ce Nicusor Dan este creditat cu 25 % din voturi. Traian Basescu ar obtine 15 %, iar Calin Popescu Tariceanu 3 %. Ceilalti candidati ar obtine 5 %. In plus, prezenta la vot ar putea depasi 45 %. Sondajul a fost facut telefonic, pe un esantion de 1.010 persoane, intre 21 si 23 septembrie 2020. Toleranta este de +/- 3%.

Sondajul PNL il da castigator pe Nicusor Dan. Candidatul USR la primaria Bucurestiului ar obtine 42 %, in timp ce Gabriela Firea ar fi votata de 40 % dintre repondenti. Traian Basescu ar obtine 9 % din voturi, iar 9 % in total ceilalti candidati. Sondajul a fost realizat telefonic, pe 840 repondenti, in perioada 23 – 24 septembrie 2020 si are o marja de eroare de 3,7 %.

Cum stau candidatii la casele de pariuri

Betfair: Nicusor Dan – Gabriela Firea- egalitate- cote 1.83
Fortuna: Nicusor Dan – Gabriela Firea- egalitate- cote 1.90
Betano: Nicusor Dan – Gabriela Firea- egalitate- cote 1.95
Unibet: Nicusor Dan (1.80) are un mic avans fata de Gabriela Firea (1.90)
888sport: Nicusor Dan (1.80) are un mic avans fata de Gabriela Firea (1.90), potrivit ziare.com.

loading...