Surpriza de proportii la doar cateva luni dupa ce Andreea Balan a anuntat despartirea de George Burcea. Actorul a participat la emisiunea Ferma de la Pro TV, iar dupa eliminarea din concurs a fost fotografiat cu noua lui iubita.

Emisiunea Ferma de la Pro TV ruleaza chiar in aceste zile, iar printre protagonisti se afla si George Burcea. Putina lume stie insa ca actorul a fost eliminat, iar acum se bucura de viata. Fostul sot al Andreei Balan a fost fotografiat, sambata, pe peronul garii din Constanta impreuna cu… Viviana Sposub, colega sa de emisiune.

Imaginile au fost publicate de romaniatv.net, iar cele doua vedete s-au si sarutat, semna ca relatia lor e acum oficiala. In cadrul emisiunii de la Pro TV, cei doi au sustinut ca nu este nimic intre ei, dar se pare ca timpul a schimbat acest asepect. Vedeti aici mai multe imagini.

Cine este Viviana Sposub

Viviana Sposub a devenit cunoscuta dupa ce a prezentat rubrica meteo la Observatorul Antenei 1. In luna august a anului 2019, vedeta s-a alaturat Adelei Popescu si lui Cove la emisiunea Vorbeste Lumea de la Pro TV.

Putina lume stie insa faptul ca Viviana este vlogger pe YouTube si cocheteaza cu muzica. Vedeta a absolvit Intact Media Academy si Facultatea de Comunicare si Relatii Publice din cadrul Scolii Nationale de Studii Politice si Administrative.

Mai mult, Viviana Sposub este pasionata de muzica, a facut piant si canto vreme de 12 ani si a absolvit Liceul de Arta Stefan Luchian din Botosani ca sef de promotie. In plus, prezentatoarea a cantat in liceul intr-un grup muzical intitulat Cheia Sol.

loading...