Plantele capcana din dormitor. Specialistii recomanda ca aceasta camera de dormit sa fie cat mai aerisita cu putinta. Fara TV sau obiecte de mobilier masiv, care capata un miros greu si persistent. Acesti factori pot provoca insomnii. Insa, daca te gandeai ca niste plante nu iti pot face rau, te inseli.

Exista cateva tipuri de plante sau flori care trebuie scoase urgent din dormitor, daca le ai acolo. Astazi iti explicam pas cu pas de ce trebuie sa faci asta. Specialistii in arta Feng Shui au dezvaluit ce flori nu ar trebui sa fie puse in camera in care dormi.

Plantele capcana din dormitor. Sa NU le tii in casa. Iti consuma tot oxigenul

Sunt anumite specii care se alimenteaza cu oxigen. Asta inseamna ca elibereaza dioxid de carbon, afectand calitatea aerului din camera. Pe de alta parte, este la fel de recomandat si sa nu tii in dormitor plante care au potential toxic sau alergen.

Plantele care produc mult dioxid de carbon sunt periculoase. Ele cresc mai mult in timpul noptii si elibereaza mai mult dioxid de carbon decat oxigen ziua. Prima planta care care trebuie scoasa urgent din camera de dormit este orhideea. Este superba, dar nepotrivita pentru acest mediu, mai ales pe timpul noptii.

Plantele capcana din dormitor. Se pare ca afecteaza persoanele cu imunitatea slabita, iar specialistii Fen Shui sustin ca mai poate afecta si persoanele cu stima de sine scazuta, deoarece este o mare consumatoare de energie. Chiar daca este si purificator al aerului, feriga este si ea pe lista neagra a plantelor care nu se tin in dormitor.

Ca sa creasca asa cum trebuie, are nevoie de multe resurse. Este numita si “vampir energetic”.Se spune ca este bine sa o asezi langa surse de energie, precum televizorul si electrocasnicele. Feriga va absorbi energia lor. Evita sa tii si buchetele de narcise in dormitor.

Plantele capcana din dormitor. Narcisele galbene sunt superbe, cu un parfum puternic. Insa bulbii acestor flori sunt foarte toxici. Se pun obligatoriu pe suprafete inalte si NU in camera de dormit. In acest fel eviti ingestia lor de catre animale sau copii. Aceasta floare poate cauza stari de voma, tulburari de digestie, convulsii si chiar palpitatii ale inimii.

O alta eroare pe care o comit multi, este pastrarea florilor uscate ori ofilite. Daca o planta pateste asta, trebuie scoasa imediat din casa. Inainte sa se usuce complet, va incerca sa supravietuiasca si va trage mai multa energie din casa. Daca vrei sa colectionezi flori uscate, incearca sa le tii in recipiente inchise, scrie Exquis.ro.

loading...