Smiley si Pavel Bartos sunt foarte buni prieteni, iar acest lucru este stiu de toata Romania. Dupa ce s-a aflat ca Gina Pistol este insarcinata, actorul a facut declaratii cu privire la acest subiect.

Pavel Bartos spune ca vorbeste foarte des cu Smiley, mai ales ca fiica lui cea mica este nasita de artist si sunt foarte apropiati.

“Da, vorbesc des, nu zilnic, dar la doua zile vorbim. Pastreaza o relatie foarte apropiata cu finuta lui, Sofia (n.r fiica cea mica a lui Pavel), care imi spune, «tati, imi e dor de nasu’ Smiley». Sofia a facut deja 6 ani”, a marturisit Pavel Bartos, pentru click.ro.

Pavel Bartos a confirmat informatia ca Smiley va fi tata si a avut ganduri bune pentru artist: “Da, sa fie intr-un ceas bun, ma bucur pentru el, pentru ca merita. Eu astept sa vina acel moment cand se vor bucura pe de-a-ntregul. Pentru ca acum, stii cum e, e o perioada in care ei trebuie sa aiba grija de ei, de starea lor, de ce e important pentru copil, sa nu traiasca intr-un stres. Imi doresc sa aiba parte de liniste”.

Mai mult, vedeta Pro TV nu crede ca va fi numit nas pentru copilul lui Smiley. “Nu cred. Daca se va intamplă asta, sa fie primit. Dar nu e un motiv ca eu sa fiu nas. Cred ca ei isi vor alege foarte bine nasii pe care ii merita”, a mai spus Pavel Bartos.

Primele imagini cu Gina Pistol insarcinata

Au aparut primele imagini in care Gina Pistol apare in public, dupa ce s-a aflat ca este insarcinata. Smiley si iubita lui au fost fotografiati impreuna dupa ce au iesit dintr-o clinica de obstretica ginecologie din centrul Bucurestiului.

Frumoasa vedeta (38 de ani) este insarcinata in trei luni, iar din imagini se vede ca a capatat deja rontunjimi specifice sarcinii. Gina s-a imbracat cu o rochie lejera, larga si inflorata, care i-a ascuns burtica.

loading...