Horoscop dragoste luna octombrie. Unele zodii vor avea parte de o toamna frumoasa. Pentru ele vin schimbari pozitive pe toate planurile. Insa, se pare ca anumiti nativi vor trece prin mari dezamagiri in iubire. In luna octombrie, 3 cupluri din horoscop vor ramane fara persoana iubita.

Se vor decide sa puna capat relatiei in care s-au aflat pana acum. Vor alege sa se asupra altor aspecte ale vietii lor. Astazi iti explicam exact care sunt cele trei cupluri cu ghinion. Nu trebuie sa vada acest pas ca pe un sfarsit, ci ca pe o schimbare, care ii va ajuta sa fie mai fericiti.

Horoscop dragoste luna octombrie. Trei cupluri din zodiac isi spun adio

Berbec si Capricorn

Ati reusit sa treceti pana acum peste toate momentele tensionate. Dar, se pare ca certurile si neintelegerile vor lua o cu totul alta amploare. Berbecul vrea sa se faca totul exact asa cum doreste el. Capricornul, in schimb, este mult prea orgolios pentru a se lasa calcat in picioare. Nevoia acuta de atentie a Berbecului nu este satisfacuta.

Gemeni si Balanta

Horoscop dragoste luna octombrie. Lucrurile au inceput sa se schimbe de la un timp. Sentimentele au inceput sa dispara putin cate putin, de fiecare data cand cei doi s-au certat aprig. Nativul din Gemeni are nevoie de mai multa libertate.

Horoscop dragoste luna octombrie. Balanta prefera in schimb sa isi petreaca timpul liber in compania persoanei iubite. Si problemele de comunicare vor juca un rol la fel de important, scrie Diva Hair.

Sagetator si Varsator

Un cuplu format dintr-un Sagetator si un Varsator se destrama aproape de fiecare data. Ambii parteneri au nevoi diferite, iar conflictele pot aparea din senin. Sagetatorul adora sa isi petreaca timpul facand lucruri interesante. In schimb, Varsatorul prefera sa stea singur. Tocmai aceasta viziune diferita ii va face sa puna capat relatiei.

loading...