Cele mai bune remedii naturale. Trecem printr-o perioada dificila. Anual, sute de romani mor din cauza gripei si a complicatiilor cauzate de aceasta. Anul asta insa, situatia s-a complicat intr-un mod total neasteptat, din cauza pandemiei. Daca vrei sa iti intaresti organismul, sa ii dai puterea de lupta, atunci ai neaparat nevoie de aceste remedii naturale.

Sunt excelente pentru organism, fac minuni pentru imunitate si iti aduc un aport de nutrienti de care ai nevoie. Corpul tau iti va multumi, iar tu te vei simti mult mai bine si mai sanatos. Sunt niste ingrediente naturale, la indemana oricui, pe catre trebuie sa le ai neaparat in camara. Te pot pune pe picioare rapid.

Cele mai bune remedii naturale. Te pun pe picioare imediat

”Organismul uman are nevoie de peste 50 de nutrienti pentru a putea functiona normal, de o serie de aminoacizi si de o serie de vitamine, pe care nu le poate sintetiza singur. De asemenea, el are nevoie de o serie de elemente minerale si de oligoelemente.

Nu le poate obtine intotdeauna din alimentatia curenta. Totodata, putem conta pe substante naturale care stimuleaza sistemul imunitar”, spune Acad. Prof. Dr. Adrian Restian, conform clickpentrufemei.ro.

Acad. Prof. Dr. Adrian Restian recomanda sa apelam la plante cu efect de cresterea imunitatii, cu efect antiviral, antibacterian si efect antifungic. Ce ar trebui sa contina dulapiorul cu remedii naturale, de care ai nevoie in carantina:

Ghimbirul

Cele mai bune remedii naturale. Are proprietati antiasmatice si elibereaza plamanii de secretii. Actioneaza si ca antivomitiv, antigripal, adjuvant in indigestii. Ajuta la scaderea temperaturii corpului. Este folosit adesea in afectiunile aparatului digestiv, reumatism, afectiuni pulmonare, boli febrile, nevralgii.

Lemnul-dulce

Fluidizeaza secretiile traheobronhice si faringiene. Are actiune diuretica, antispasmodica, antiinflamatoare si antiulceroasa.

Frunzele de maslin

Sunt eficiente in cazul virozelor si au efect pozitiv in cazul mai multor infectii. Printre afectiunile pe care le trateaza sunt: viroze, laringita, herpes, infectii ale pielii, pneumonie si stomatita.

Fructele de soc

Au actiune antivirala si antioxidanta puternica.

Galbenelele

Cele mai bune remedii naturale. Au multe proprietati valoroase pentru organism. Printre cele mai importante sunt: actiunea antiinflamatorie, de vindecare rapida a ranilor, antispastica, bactericida, antivirala.

Usturoiul negru

Este folosit in preventia bolilor contagioase. Este considerat drept unul din cele mai eficiente antibiotice naturale. Inhiba calcifierile din vasele de sange la pacientii cu colesterolul ridicat.

Spre deosebire de usturoiul obisnuit, usturoiul negru este mult mai bogat in Bacilus. Acesta stimuleaza productia de enzime, accelereaza reactiile chimice din celule si endofite.

Astragalus

Este o planta adaptogena, adica ajuta organismul sa se adapteze la diverse situatii, dar si sa-si regleze procesele interne in situatiile stresante. Are si actiune antioxidanta, imunomodulatoare, antiinflamatoare si antivirala.

Gheara-matei

Are efect antiinflamator, protector si stimulant al sistemului imunitar.

loading...