Bona copiilor lui Kate si William. Cu toate ca sunt doi parinti extrem de dedicati, cei doi soti au un ajutor de nadejde. Fire discreta, femeia care are grija de George, de Charlotte si de Louis este supranumita „supernanny‟. Maria Teresa Turrion Borrallo a fost scolita la prestigioasa scoala de bone, Colegiul Norland.

Citeste si: Regula de aur. Ce regula secreta respecta William si Kate Middleton. Asa si-au pastrat casnicia fericita

Este experta in ingrijirea copiilor si respecta cu sfintenie regulile draconice impuse de ducii de Cambridge, pentru copiii lor. Inainte sa lucreze pentru Casa Regala Britanica, Maria a lucrat cu mai multe familii faimoase din Marea Britanie. Mick Jagger si fosta sa sotie, Jerry Hall, sunt doar un exemplu dintr-o lista impresionanta.

Bona copiilor lui Kate si William. Cine este, de fapt, femeia

S-a nascut in Spania, dar traieste in Anglia de multi ani. Aici este locul unde s-a dedicat copiilor. Cu toate ca nu este mama, bona Borrallo stie mai bine decat multi parinti cum sa aiba gija de copii. De asemenea, stie si cum sa le ofere cea mai aleasa educatie. A fost angajata de ducii de Cambridge in martie 2014. Chiar inainte ca printul George sa implineasca 1 an, conform clickpentrufemei.ro.

Acum, bona locuieste alaturi de duci si de cei trei copii ai lor. Se bucura din plin de spatiosul apartament 1A, situat pe suprafata unui etaj din Palatul Kensington. Maria Teresa Turrion Borrallo este antrenata si sa ofere primul ajutor in caz de urgente medicale. Este pregatita intr-o multime de domenii, de la securitate cibernetica pana la Taekwondo, un tip de arte martiale coreene.

Citeste si: Kate Middleton, tinuta de 1700 de lei. Cum s-a afisat Ducesa de Cambridge

Bona copiilor lui Kate si William. Pe langa toate acestea, Maria trebuie sa respecte cu sfintenie o serie de reguli impuse de Kate si William. Pentru toti copiii cuplului regal, s-au folosit strict scutece din material textil. Tot bona este si cea care le si igienizeaza, la nevoie. Toti cei trei copii trebuie sa mearga la culcare cel tarziu la ora 7 seara.

Kate a cerut in mod explicit ca bona sa stea mai mult timp afara, in natura, cu cei mici. Timpul pe care il pot petrece la TV este unul limitat. Atunci pot viziona doar desene animate sau programe speciale pentru copii. Indiferent de ce se intampla, supernanny NU are voie sub nicio forma sa le aplice corectii fizice celor trei copii. Daca incalca regula, i se retrage dreptul de a profesa.

loading...