Zodiile cu ghinion in dragoste. Ei isi pun sufletul pe tava, dar sufera cel mai mult. Cine sunt ghinonistii din horoscop? Ti se pare ca te incadrezi in aceasta categorie? Iata ce spun, de fapt, astrele in aceasta privinta.

Citeste si: Horoscop luna octombrie 2020. Luna Noua aduce schimbari pentru toate zodiile

Astazi iti prezentam cele cinci zodii care au inima franta adesea. Chiar daca te numeri printrele ele, cel putin stii ce te asteapta si te vei stradui sa pui lucrurile in ordine pe plan sentimental.

Zodiile cu ghinion in dragoste. Cine sufera cel mai mult

Berbec

Esti de ceva vreme in cautarea sufletului-pereche. Esti foarte pretentios cand vine vorba despre felul in care trebuie sa fie partenerul de viata. Cauti mereu nod in papura. Asta nu face decat sa te impiedice sa te simti implinit in dragoste. Nu vei gasi usor marea iubire, dar misiunea nu este imposibila.

Citeste si: Horoscop femei 2020. Care sunt cele mai frumoase si mai destepte zodii

Scorpion

Zodiile cu ghinion in dragoste. Ocupi o pozitie fruntasa in topul ghinionistilor, dar asta doar din cauza temperamentului. Ai mister si profunzime, dar ai face orice ca sa iti atingi scopul. Vrei sa controlezi orice situatie, iar asta este greu de suportat de catre partenerul de viata. Poti forma un cuplu de succes cu cineva care are multa rabdare, intelegere si docilitate.

Capricorn

Zodiile cu ghinion in dragoste. Pari molcom si bland, dar esti partenerul dominant din cuplu, de fapt. Pragmatic si cu teluri bine definite, ti se pare ca nu orice partener merita efortul. Ai nevoie de multa stabilitate emotionala, pentru ca tinzi sa intri in relatii de cuplu toxice.

Varsator

Oferi prea mult intr-o relatie si pui fericirea partenerului mai presus decat a ta. Ai nevoie de cineva care sa iti dea la schimb aceeasi daruire. Cauta pe cineva intelept, de la care sa ai ce sa inveti. Altfel, vei ramane in topul zodiilor care sufera din dragoste.

Pesti

Zodiile cu ghinion in dragoste. Esti plin de imaginatie si de creativitate. Visezi mult cu ochii deschisi si ai nevoie de un partener care sa inteleaga asta. Nu te decizi rapid si tinzi sa alegi partenerii nepotriviti. Mai mult decat atat, te temi de confruntari si nu iti doresti sa ranesti pe nimeni. Asta face orice despartire un proces complicat. Ai nevoie de un partener cu care sa comunici foarte bine, scrie clickpentrufemei.ro.

loading...