Caz socant. S-au nascut din aceeasi mama si in aceeasi zi, dar nu sunt gemene. Asa ceva este o raritate. Explicatia medicilor i-a uimit pe multi. Un cuplu din Australia a avut parte de surpriza incredibila. Kate, in varsta de 37 de ani si Peter Hill, in varsta de 41 de ani au adus pe lume doua fetite cu totul si cu totul deosebite.

Citeste si: Bebelusul cu par alb. Explicatia pentru cazul bizar din Ungaria

In 2006, Kate a fost diagnosticata cu sindrom ovarian polichistic. Din accest motiv, a fost nevoita sa apeleze la tratamente hormonale pentru a putea ramane insarcinata.

Caz socant. S-au nascut din aceeasi mama si in aceeasi zi, dar nu sunt gemene

Minunea s-a intamplat si femeia a ramas gravida. Dar nu s-a petrecut totul asa cum se astepta. A mai ramas gravida inca o data la 10 zile dupa ce ramasese prima oara gravida. Chiar daca pare o situatie de necrezut, este complet adevarat!

Citeste si: Omul cu doua fete. Povestea tulburatoare a barbatului care a socat omenirea

Astfel de situatii apar extrem de rar. Pana la momentul actual se cunosc doar 10 cazuri pe toata planeta. Cel putin asa sustin inregistrarile medicale oficiale. Kate le-a adus pe lume pe micutele Charlotte si Olivia.

Povestea uimitoare a acestor fetite

S-au nascut din aceeasi mama si in aceeasi zi, dar nu sunt gemene. Fiecare fetita s-a nascut cu propria placenta. S-au nascut pe cale naturala, desi mama era programamta la cezariana. Bizar a fost faptul ca prima oara a iesit Olivia, chiar fetita care a fost conceputa cu 10 zile mai tarziu.

Sotii nu isi pot explica minunea. Conform spuselor lui Kate, cei doi au avut un singur contact sexual. Iar in urma acestuia a rezultat prima lor fiica, Charlotte. Singura explicatie posibila ar fi ca un spermatozoid a rezistat timp de zece zile. Astfel ar fi reusit sa o conceapa pe cea de-a doua lor fiica, Olivia.

Citeste si: Oamenii-himera. Cine sunt, de fapt, oamenii care au in corp ADN-ul a doua persoane diferite

S-au nascut din aceeasi mama si in aceeasi zi, dar nu sunt gemene. In mod obisnuit, femeile nu mai au ovulatie dupa ce raman insarcinate. Kate a continuat insa sa aiba si, in acest fel, a ramas gravida si pentru a doua oara. Fetitele s-au nascut perfect sanatoase, dar medicii au constatat ca au marimi si greutati diferite. Sangele lor era, de asemenea, diferit, iar fiecare a avut fiecare alta dezvoltare in uter, scrie redactia.ro.

loading...