Salarii FoodPanda. Cati bani primeste, de fapt, un curier in fiecare zi? In 2020, pandemia a avut si o parte buna. Serviciile de livrari la domiciliu s-au dezvoltat peste noapte. Cererea a explodat, iar multi romani s-au reorientat profesional. Ca sa aiba un venit, au decis sa se angajeze pe post de curier pentru diverse companii.

Pentru a deveni curier la FoodPanda trebuie sa ai la indemana un mijloc de transport. De asemenea, trebuie sa fii sigur ca te vor tine picioarele si spatele pentru a face zeci de comenzi pe zi. Daca ai bifat toate aceste lucruri, atunci iti vom spune si cat poti castiga pentru acest efort.

Salarii FoodPanda. Cati bani incaseaza, de fapt, un curier

Livratorii de la FoodPanda ajung sa castige intre 3000 si 6000 de lei pe luna. Asta dupa ce trec perioada de proba si semneaza contractul. Fiecare primeste o plata de 9 lei pe ora de munca, precum si 5 lei pentru o comanda, pe langa bacsis.

Ce salariu primeste, de fapt, un angajat Glovo. Cati bani castiga pe zi

Ai nevoie obligatoriu de un smartphone pe care sa functioneze aplicatia. Avantajul pentru clientii Glovo este faptul ca pot comanda o varietate mare de produse. Spre deosebire de alte companii de pe piata, Glovo iti aduce acasa inclusiv tutun sau produse de igiena.

Salarii FoodPanda. Se pare ca un angajat Glovo poate face pana la 200 de lei pe zi. Insa, pentru a ajunge la aceasta suma, este nevoie sa munceasca in jur de 10 ore. Multi curieri aleg sa se deplaseze cu masina, deoarece scapa astfel de cheltuielile cu benzina, care nu sunt decontate de companie.

Faptul ca te deplasezi cu masina in loc de transportul in comun te ajuta sa te aperi de noul virus. Una dintre cele mai cunoscute firme de curierat din Romania este in mod clar Fan Courier. Citeste AICI si afla cat poti castiga pentru acest post.

loading...