Ce spun romanii este o emisiune de divertisment prezentata de Cabral Ibacka si difuzata pe Pro TV, in fiecare zi, de luni pana vineri, de la ora 18:00. Este varianta romaneasca a emisiunii de succes din America, Family Feud. Reprezinta o emisiune de tip concurs in care doua familii se lupta pentru marele premiu.

Fiecare familie este compusa din 5 membri care trebuie sa treaca prin 6 runde de intrebari, dar si printr-o runda-fulger, la final, care le poate aduce un bonus de 2.500 lei. Insa aceste puncte nu se cumuleaza pentru realizarea clasamentului. Familia care castiga cele mai multe puncte la finalul celor 6 runde merge mai departe, in editia urmatoare.

Ce spun romanii – LIVE online. Cum poti urmari emisiunea de la PRO TV

Marele premiu este in valoare de 200.000 de lei si va fi castigat de familia care reuseste sa invinga 5 editii la rand alte cinci familii. Incepand cu sezonul 5, emisiunea a avut si editii speciale. In acestea, echipele nu au fost formate nu din membri ai familiei. Au fost alcatuite din prieteni, din persoane care se cunosc si au aceleasi pasiuni si care lupta impreuna pentru castigarea marelui premiu.

Intrebarile la care trebuie sa raspunda concurentii emisiunii sunt haioase, inedite, de-a dreptul surprinzatoare si este imposibil sa nu starneasca amuzamentul tuturor. Aceste intrebari sunt adresate inainte unui esantion de 100 de romani, iar concurentii trebuie sa ghiceasca raspunsul corect in timpul emisiunii.

Ce spun Romanii. Urmareste online toate editiile emisiunii complet gratuit pe PRO TV PLUS, afla cele mai tari raspunsuri la cele mai neasteptate intrebari si afla cine a castigat. De asemenea, puteti viziona si pe voyo.ro, contra cost, de la 2.16 € + TVA / luna.

Formatul show-ului, care a depasit in 2019 peste 1.000 de episoade, va ramane in grila de toamna PRO TV in tronsonul orar obisnuit: 18:00-19:00, de luni pana vineri.

loading...