Toata Romania il stie pe Adrian Vancica, zis Celentano din Las Fierbinti. Serialul a reusit sa schiteze cu succes un tablou in care ne regasim cu totii. Mai mult sau mai putin, ca ne place sau nu. Ironia scenariului si jocul actorilor includ portii din viata noastra de zi cu zi. De la politistul usor prostut, la fata dupa care suspina toti, primarul avar, betivul satului, cuplul care a ramas casatorit din obisnuinta, toate personajele de la PRO TV au avut un succes nebun.

Cei de la editiadedimineata.ro au aflat insa un detaliu extrem de interesant. Adrian Vancica din Las Fierbinti era la un pas sa ajunga la rivalii PRO TV-ului! Probabil ca trio-ul de aur din serial este insa format din Mihai Bobonete, zis Bobita, Cuzin Toma, zis Firicel si Adrian Vancica zis Celentano. Putini au idee insa ca Vancica nu este doar actor, ci si poet si psiholog la baza. Cu toate ca isi tine viata privata departe de ochii curiosilor, actorul este si tata si vorbeste mereu cu drag despre familia lui.

Adrian Vancica, dezvaluiri din culisele Las Fierbinti. Ce oferta i-a facut Antena 1 lui Celentano

Mai precis, cei de Antena 1 ii puneau pe masa o oferta banoasa. S-a intamplat chiar in aceeasi perioada in care primea oferta pentru rolul care l-a propulsat in sufletele romanilor. Atunci, aflat la rascruce de drumuri, actorul a ales cu sufletul. Si nu a regretat.

„Ce sa fac eu acuma? La bani ieseam mai bine la A1 pentru ca erau episoade mai multe, la Pro scria Mimi, stiam o parte dintre actori si aveam incredere in ei… la A1 telenovela, la Pro comedie… ce mai e de gandit? Pro. Si am ales bine”, a declarat actorul potrivit adrianvancica.ro. 

Adrian Vancica din Las Fierbinti s-a nascut pe data de 18 martie 1977 la Targoviste. Este un actor roman de film, teatru, televiziune si voce, potrivit Wikipedia. A absolvit Universitatea Nationala de Arta Teatrala si Cinematografica „Ion Luca Caragiale” din Bucuresti, Facultatea de Teatru, specialitatea actorie la clasa prof. univ. dr. Mircea Albulescu.

loading...