In anii trecuti, Nicoleta Luciu era nelipsita de la emisiunile TV din Romania, dar de o perioada buna de timp, bruneta a disparut din lumina reflectoarelor. Iuliana, sora vedetei, a dezvaluit motivul.

Nu era emisiune TV in Romania care sa nu o aiba ca invitat pe Nicoleta Luciu. Insa, de ceva vreme, brunta s-a retras din proiectele TV si s-a mutat la Miercurea Ciuc, acolo unde duce o viata linistita alaturi de familie.

In varsta de 39 de ani, Nicoleta Luciu a ales viata de familie, iar cei patru copii ii ocupa tot timpul. Perechea are patru copii: Zsolt Junior (12 ani) si tripletii Kim, Kevin si Karody (9 ani).

Recent, Iuliana Luciu a fost invitata in platoul unei emisiuni TV, unde a vorbit despre disparitia de la TV a surorii sale. Potrivit acesteia, desi cei patru copii ii ofera putine sanse Nicoletei sa revina la TV, nici proiectele nu sunt suficient de numeroase.

Cine este Nicoleta Luciu

Nicoleta Luciu s-a nascut pe data de 12 septembrie 1980, București si este o actriță, fotomodel, cantareata si co-prezentatoare la Vocea Romaniei.

A facut parte din formatia muzicala Laguna. Dupa castigarea titlului de Miss Romania in anul 1999 a aparut, de-a lungul timpului, in mai multe ipostaze.

loading...