A trecut mai bine de un an de cand Romania a fost zdruncinata din cauza cazului Caracal. Intre timp, statul a scos la licitatie fierul vechi gasit in curtea lui Gheorghe Dinca.

Autoritatile au vandut prin licitatie fierul vechi gasit in curtea lui Gheorghe Dinca, barbatul din Caracal acuzat ca le-a rapit si ucis pe Alexandra Macesanu si Luiza Melencu.

Potrivit autoritatilor, in timpul cercetarilor efectuate acasa la Gheorghe Dinca, anchetatorii au gasit 29.130 de kilograme de fier vechi: tevi, fier brut, tabla si alte deseuri. Intreaga cantitate s-a vandut cu suma de 15.584 de lei.

Mai mult, licitatia a fost organizata de Agentia Nationala de Administrare a Bunurilor Indisponibilizate. ANABI a scos la licitatie si doua dintre masinile lui Gheorghe Dinca: o furgoneta si o dubita, ambele marca Fiat.

Masina marca Renault care ar fi fost folosita la rapirea victimelor a fost scoasa si ea la licitatie, dar familia Melencu a contestat in istanta vanzarea automobilului. Pe 23 iunit, Tribunalul Olt a admis contestatia si a dispus ca masina sa nu mai fie vanduta.

Mama Luizei Melencu a spus atunci ca masina este un mijloc de proba in care mai pot fi gasite si alte dovezi si ca vanzarea acesteia ar urmari musamalizarea cazului.

loading...