La doar cateva luni dupa ce s-a despartit de Lidia Buble, Razvan Simion si-a refacut viata. Matinalul de la Antena 1 si-a scos noua cucerire la un restaurant din Bucuresti, semn ca relatia lor este una oficiala.

Vestea ca Razvan Simion si Lidia Buble s-au despartit a luat prin surprindere pe toata lumea. Anuntul a fost facut chiar de vedeta Antena 1 pe o retea de socializare, in urma cu aproximativ doua luni.

”Iubirea inseamna daruire, libertate emotionala, inseamna a vrea din suflet sa il vezi pe celalalt fericit. Plecam amandoi intr-o calatorie a regasirii de sine. Dar separat. Ma iert pe minte pt tot ce am fost si pt tot ce n-am fost… Suntem in continuare o echipa si construim proiectul muzical si in rest doi…fosti iubiti…. actuali foarte buni prieteni”, este o parte din mesajul postat de Razvan, care anunta separarea.

In prezent, Razvan Simion isi vede in continuare de viata si chiar a ramas managerul Lidiei Buble. Ieri au aparut primele imagini cu noua lui iubita, dupa ce au iesit impreuna la restaurantul The Grill din Bucuresti.

Momentan nu se cunoaste identitatea tinerei, dar este vorba despre o satena, cu parul lung si cu trasaturi frumoase. Drept dovada sta imaginea de mai jos, publicata pe o retea de socializare.

Ce salarii au, de fapt, Razvan Simion si Dani Otil la Antena 1

loading...